PVC ATIK SU MAKİNESİ DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR.

karacabeyy

Üye
Katılım
23 Kas 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
arkadaslar pvc exruder yani pvc atık su üretim makinem akşam saat 5 ten sonra elektriğin daha düzgün geldigi saatte olmaması gereken bi şekilde yüksek gerilim yada düşük gerilim şekinde hatalar veriyo elektronik sistemden kaynaklanan bi sorun diye tahmin ediyorum fakat adana da yardım alacak birini bulamadım. fikirlerini sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba
Bu ne zamandır bu şekilde devam ediyor?
Yazın bu problem varmıy dı?
İşyeriniz sanayi bölgesinde mi yoksa yerleşim bölgesinde mi?
Tahminim;
Şebeke gerilimini normal çalışma saatlerinizde ve hataların olduğu saatte ölçmeniz gerekiyor. Demek ki saat 5'ten sonra şebeke geriliminde oynamalar gerçekleşiyor.
Bunu da ancak şebeke gerilimini okuyarak anlıyabilirsiniz. Yazdığınıza göre de makinanın verdiği hata mesajında bu hatadan dolayı durduğunu bildiriyor.
Kolay gelsin.
 
sn karacabey;
saat 5 ten snr cihazınızla birlikte yük oluşturacak başka bir alıcı çalıştırıyormusunuz?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,670
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst