Power supply harici çalıştırma

Genelde sigorta dahi atsa birkaç eleman daha gitmiş olur. Bu konuda youtube'da bu pwm türü güç kaynaklarının arıza ve çözümleri mevcut. Umarım şansınıza tek eleman değişimi ile çözüme ulaşırsınız. Yine tek bir elemanın arızasının bir sebebi vardır.
Umarim boyle olur baska sorun cikmasini istemiyorum
 
Merhaba. Bunun üzerinde kaç volt, mF olarak sayısal değerler yazıyorsa aynisini elektronikçilerden satın almanız lazım, örneğin 200 volt, 220 mF veya 400 volt 100 mF gibi değerlerdir. Normalde ev sigortasını düşürürken aslında cam sigortayı da mutlaka içinden attırmiş olmalıydı, 220 volt giriş (Şebeke girişinde) diğer başka elemanların avometreyle tek tek ölçümlerini de mutlaka yapın. Kolay gelsin.
 
Merhaba. Bunun üzerinde kaç volt, mF olarak sayısal değerler yazıyorsa aynisini elektronikçilerden satın almanız lazım, örneğin 200 volt, 220 mF veya 400 volt 100 mF gibi değerlerdir. Normalde ev sigortasını düşürürken aslında cam sigortayı da mutlaka içinden attırmiş olmalıydı, 220 volt giriş (şebeke girişinde) diğer başka elemanların avometreyle tek tek ölçümlerini de mutlaka yapın. Kolay gelsin.
cam sigortayi salter attiktan sonra kontrol ettim saglamdi uzerinde 10 volt 1000mF yaziyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,854
Son üye
Enes.trk

Yeni konular

Geri
Üst