Esma Agah Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 35 Puanları 1 Yaş 41 23 Ocak 2025 #1 Phılıps maraton 9225 süpürgem dün normal çalışıyordu bugün taktığımızda baştan 2 ve sondan 1 ışık yanıyor ve çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz? Ekli dosyalar image.jpg 203.7 KB · Görüntüleme: 104
Phılıps maraton 9225 süpürgem dün normal çalışıyordu bugün taktığımızda baştan 2 ve sondan 1 ışık yanıyor ve çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?
mezya eln Profesyonel Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 1,123 Puanları 281 23 Ocak 2025 #2 Oradaki ışık motorun devrine dairdir ve rpm seviyesini gösterir.. Gövdeyi sökün ve kart üzerindeki kutupsuz kondansatör ile triyağı ölçün.
Oradaki ışık motorun devrine dairdir ve rpm seviyesini gösterir.. Gövdeyi sökün ve kart üzerindeki kutupsuz kondansatör ile triyağı ölçün.
Konu Sah KS Esma Agah Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 35 Puanları 1 Yaş 41 23 Ocak 2025 #3 mezya eln' Alıntı: Oradaki ışık motorun devrine dairdir ve rpm seviyesini gösterir.. Gövdeyi sökün ve kart üzerindeki kutupsuz kondansatör ile triyağı ölçün. Genişletmek için tıkla ... Bunu yapabilmemiz için bir örnek video var mı?
mezya eln' Alıntı: Oradaki ışık motorun devrine dairdir ve rpm seviyesini gösterir.. Gövdeyi sökün ve kart üzerindeki kutupsuz kondansatör ile triyağı ölçün. Genişletmek için tıkla ... Bunu yapabilmemiz için bir örnek video var mı?
mezya eln Profesyonel Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 1,123 Puanları 281 23 Ocak 2025 #4 İlk önce üst kapaktaki Kırmızı plastik switch mandalını kontrol edin. Söküm videosudur.
Konu Sah KS Esma Agah Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 35 Puanları 1 Yaş 41 23 Ocak 2025 #5 mezya eln' Alıntı: İlk önce üst kapaktaki Kırmızı plastik switch mandalını kontrol edin. Söküm videosudur. Genişletmek için tıkla ... Mandalı kontrol ettim önceki problemde oraya peçete koymuştuk çıkardım tekrar denediğim, yeniden peçeteyi koydum tekrar denedim ama sorun düzelmedi. Video için teşekkürler söküp dediğiniz işlemleri bir yapacağız. Yardımınız için tekrar çok sağolun
mezya eln' Alıntı: İlk önce üst kapaktaki Kırmızı plastik switch mandalını kontrol edin. Söküm videosudur. Genişletmek için tıkla ... Mandalı kontrol ettim önceki problemde oraya peçete koymuştuk çıkardım tekrar denediğim, yeniden peçeteyi koydum tekrar denedim ama sorun düzelmedi. Video için teşekkürler söküp dediğiniz işlemleri bir yapacağız. Yardımınız için tekrar çok sağolun
Konu Sah KS Esma Agah Üye Katılım 18 Mar 2020 Mesajlar 35 Puanları 1 Yaş 41 24 Ocak 2025 #6 @mezya eln akşam eşim geldiğinde bakmak için fişi taktı ve herhangi bir sorun olmadı normal çalıştı çok şükür.
@mezya eln akşam eşim geldiğinde bakmak için fişi taktı ve herhangi bir sorun olmadı normal çalıştı çok şükür.