Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mıknatısları doğu yerleştirmek için tam ölçülü cizimler yapabileceğimiz bir program varmıdır acaba?
Çizimi yaptıktan sonra yazıcıdan çıktı alıp sontaya yapıştırıp mıknatıslarıda kağıda göre yapıştırmak yada kesmek istiyorum... ?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Siz sürekli dönme harekerini yapmayı başardınızmı acaba? Mesaj kutunuza bakarmısınız size bir mesaj gönderdim.
kardeşim mesaj sayım az olduğundan mesaj gönderemiyormuşum burdan cevaplayayım dedim
şimdilik hayır
strator bölümlerini tamamlayınca bunu öğreneceğiz. rotorlar sabit mil üzerinde bir tane mıknatısı 40 derece açı ile yaklaştırdığımda 3 tur döndü göreceğiz
 
Son düzenleme:
Mıknatısları doğu yerleştirmek için tam ölçülü cizimler yapabileceğimiz bir program varmıdır acaba?
Çizimi yaptıktan sonra yazıcıdan çıktı alıp sontaya yapıştırıp mıknatıslarıda kağıda göre yapıştırmak yada kesmek istiyorum... ?
el ile çalışmak daha makul olacaktır
 
sürtünme zaten devrin sonsuza gitmesini engelleyecektir, denge noktasına ulaşınca sabit bir devirde dönecektir. ben bu konuyla ilgileniyorum. Uygun bir zamanda hayata geçireceğim işallah...
birinci hedef olarak döndürmeye başlarsak eğer karşılaşılacak ilk sorun sürtünme gibi görünüyor çünkü manyetik alan sürtünmesiyle ısıda ortaya çıkacak,bu sorunu ise ısıyı mile ulaştırma yolu ile gidermeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı
 
....

Perendev magnetic motor - YouTube

....

sn sound124 bu videoya daha dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.biraz yardımcı olayım;videonun 1:02 inci saniyesinde video da kopukluk var (arka planda bir kişi içeriye girerken),bir diğer husus ise video makinenin arka tarafından çekilmiş ki bence milden motorla döndürüyorlar ve o yüzden makinenin arka kısmından çekilmiş video.
amacım sizi vazgeçirmek değil, bir ara bu konuyla ilgilenmiş biri olarak yazıyorum. belki rastlamışsınızdır nette ama ben yine de diğer arkadaşlar için paylaşayım bir TÜRK yapmış
PERENDEV - YouTube
bence bu daha inandırıcı ama güç üretme konusunda maalesef:( ilk hareketten sonra dönmeye devam eden bir iki örnek daha hatırlıyorum ( tabi video süresince).şahsi fikrim; bu videoda 'kritik hız' aşıldığında dönme hareketi devam ediyor.
herkese hayırlı cumalar



Haklısınız Videolardada oynama olabilir ancak bizi tetiklemeye yetti bakalım denemelerin asıl amacı aslında bunun olup olmayacağıdır teşekkürler ilginiz için
 
Size bu olayı şöyle açıklayalım bu iş bir delinin bir kuyuya taş atmasıyla bir bilim adamının gününün teknolojisiyle yapamadığı veya yapıpta o günün şartlarına göre devamını getiremeden gelecek nesile bıraktığı bir deneyle arasında kıldan ince bir ayrımın olduğu noktadır.çok denemeler yapılmış çok değerlendirmeler yapılmıştır inanın tartışmaları çalışmalarından fazladır.Araştırmayı seven insanların uğraşıdır.merak edenlerin merakını dindirmek sonuca ulaşmak için görüp araştırıp toplayıp derleyip sonucunu görmek istemesidir belki bu işin ütopyasında bırakınız elektrik üretimini her evde kullanılmasıda vardır biz bu mevzunun sonucunu görmek isteyenlerdeniz ancak sizi temin ederim bin bir Çeşit sistemin kuralları hatalardan ders çıkarmaktan geliyor bir uçak kazası aylarca araştırılıyor kazaya sebep olan herne ise bulunuyor ve tedbir alınıyor velasıl kelam üzgünüm ama insan başkalarının söylediğine kulak veripte 60 yaşındaki bir yaşlı üzerinden ağır ağır itamlarda bulunmamalıdır.
Gel gelelim bazı çizimleri siz kendiniz mi yaptınız? manyetik alanın etkisi aradaki mesafenin karesiyle ters orantılı olduğunu sizmi buldunuz bunu hangi hangi uğraşınıza dayanarak söylüyorsunuz ? gibi soruları yöneltebiliriz
Ancak yöneltmiyoruz yapmıyoruz çünkü bizler kendi yaptıklarımızdan kendi uğraşımızdan elde ettiğimiz verilere bakıyoruz. yorumunuzun yapılmış en dolu noktası kolay gelsin olmuş teşekkür ederiz :)
 
Hadi buldum size beleş enerji kaynağını...

sonsuz-enerji.jpg
 
peki nasıl bir ekip diyorsunuz nasıl bir araya gelinebilir
Aşağıdaki gibi akıllı arkadaşlar oldukça sence bu ne kadar mümkün? [email protected] muslumcengiz [at] windowslive.com mail adresine mesa at ben sana ulaşırım.

Hadi buldum size beleş enerji kaynağını................
Sevgili dexxen siz üşüttünüzmü acaba? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Bak bende sana bir çözüm yazayım. Şimdi en yakın hastaneye gidiyorsun. Yada dur senin durumun çok ağır sen hemen 112 yi ara bilmediğim ilaçlar içtim çok kötüyüm falan de onlar gelsin seni alsın.

:D:D:D:DD:

Vah garibim vah ne yapacağını şaşırmış...
 
Son düzenleme:
Hadi buldum size beleş enerji kaynağını...

Sabah sabah iyi güldürden beni :)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst