Otomatik Bant Devresi Sorusu

qoqobikare

Üye
Katılım
8 Eki 2018
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
23
Merhaba arkadaşlar Resimdeki Amerikan Normunda Çizimini Yapıp cevabını Yollayabilecek Usta Bir Elektrik Motoru Bilgisi olan var mı? Acil Yapılması lazım bir el atarsanız sevinirim.
IMG_20181030_124639.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Mesajlarıma bakın buna benzzer soruyu cok defa çizip verdım. Size özel kısımları ekleyın veya o kısmında yardımlaşalım. Balık vermek yerıne, balık tutmayı ögretmek prensimiz.
 
Evet haklısınız ama bize devreyi nasıl çizeceğimiz öğretilmedi bize verilen hazır devreleri kurmak öğretildi bu yüzden okuyunca çok karmaşık geliyor.

Avrupa normunda çizilmiş bir devre okulda Amerikan Normuyla Devre Yapan bir öğrenciye çok karmaşık gelmesi normal değil mi acaba?
 
doğru burda sizin suçunuz yok tabikide ama burda bunu biz yapıp verincede ögrenemeyeceksin en azında birseyler cizmeye gayret et burdaki abilerinin daha cok hosuna gidecektir cabanı gören herkez yardım edcektir sana

öncelikle ekts dene program bilgisayarında varmı kurulumu senin
 
Malesef ekts programını kurup denemeler yapabileceğim bir bilgisayarım yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,962
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst