100er Amerikan ve İngiliz Fişi alacağım? Çinden bu tür ürünler üzerine bir site var mı?

Katılım
28 Ocak 2021
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar. Ben el yapımı lambalar yapıp ebaydan satıyorum. Şimdi bazı ürünlere ingiliz ve amerikan fişi takmam gerekiyor. Türkiye de amerikan fişi bulmam neredeyse imkansız karaköyün çoğu yerine baktım amerikan fişin sadece topraklısı bulunuyor onada 25-30 lira gibi fahiş fiyatlar istiyorlar. Alt tarafı tanesi 2 lira tutmayacak olmasına rağmen. İngiliz fişlerinin se üretimi var ama onun kendi üstünden tüp sigortalı olan modelini arıyorum, o da Türkiye de yok.

Bana istediğim özelliklerde çok rahat bulabileceğim bir site önerirmisiniz? Yani aliexpress dışında belki sadece elektrik ürünleri üzerine bir site vardır diye sordum. Yani hem çeşitleri hemde 1, 2, 3, kalite şeklinde farklı kalitede ürünler satılan sadece bu iş üzerine bir site vardır belki, siz üstadların bildiği varsa paylaşırsa çok sevinirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Aradım orayı, kablosuz yok maalesef, kablolu var. benim aldığımdan pahalılar, ben kablolu arapuarlı amerikan fişi 8 TL'ye alıyorum, orada 12 TL imiş. İngiliz fişi kablosuz 10 tlye alıyorum orada sadece kablolu var, topraksızı 17 tl, topraklısı 27 tl. Bunlar herhangi bir malzemeciye gidince 1 tane bundan ver dediğinde sana hemen söylenen fiyatlar.

Bende çinden 100'er adetlik ikisinden de belki 50 cente adetini bulurum diye düşündüm, o yüzden sordum. 100 adet benim 1 yıllık ihtiyacımı karşılayacak bir adet.

Ayrıca kablosuz vidalı fiş almaya çalışmamın sebebi hazırda bir kablom oluyor, sacece kablomun ucundaki euro fişi dibinden kesip bu fişi vidalamak.
 
Yurt dışından bir malzemeyi çoklu alım yaptığımız zaman gümrükte sıkıntı çıkabiliyor malum aynı üründen 100 adet aldığınız zaman bunun ticaretini yaptığınız göz önüne alınıyor.
 
Yurt dışından bir malzemeyi çoklu alım yaptığımız zaman gümrükte sıkıntı çıkabiliyor malum aynı üründen 100 adet aldığınız zaman bunun ticaretini yaptığınız göz önüne alınıyor.
Göze batmaması için 20şer adetlerde ayda 1 siparişte verebilirim, benim için yeterli olur aslında.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst