Op7

preg09

Üye
Katılım
2 Ağu 2007
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaslar. Benim Sorum Su. Daha Onceop 170 Kullanmistim Simdi Op7 Kullaniyorum.alarm Mesajlarini Op170 Te Show Alarm Mesage Page I Kullanarak Yapmistim Fakat Op 7 De Bu Secenek Yok Alarm Buffer Overflow Alarm Display First Lasyt Gibi Seyler Var Ama Bunlarin Aciklamalarindan Anladigim Kadariyla Bunlar Degil. Alarm Mesajlarini Gostertme Op7de Nasil Oluyor Yardimci Olursaniz Sevinirim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
OP7 ile alarm mesajlarını panelde gösterebilirsiniz.Bunu için Area Pointer kısmında alarm kısmına kullanacağın alarm mesajlarının bilgisini yazıp yollunu göstererek yapabilirsin.Her alarmın bir bit'ini kurgulamalısın.Takıldığın yer olursa yardım edebilirim.
 
arkadaslar oncelıkle tesekkurler.gordugum kadarıyla op7de alarm ack.op yi secmem gerekiyor.op170de alrm messages secmistim.fakat benim asıl takıldigim konu opnin bir tusuna basarak alarm mesajlarini nasıl goruntuleyebılırım.yoksa boyle bırsey yok mu alarma geldıgı zaman ekrana otomatık olarak gelıyo mu oyleyse bu ekrandan nasıl cıkılacak?
 
Arkadaslar benim size op 7 ile ilgili bir sorum olacak.op7den byte değerlerini okuma işlemini nasıl yaprım.Mesela input bytelarının hepsini okutmak gibi veya memory by.tetesekurler
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst