Omroncu arkadaşlar bilginize ihtiyacım var

onthere.t

Üye
Katılım
3 Ara 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
53
CPU51 e bağlı bir modül üzerinde ID213 kodu var. arızalı olduğundan şüpheleniliyor. Görünüşe göre giriş kartı gibi ama tam olarak emin değilim. Bu kod ürünle ilgili size fikir veriyorsa ne olduğunu bildirirmisiniz. Ayrıca ürünün fiyatıda lazım ve acil. ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
ID:dijital giriş
OD: dijital çıkış
 
ID:dijital giriş
OD: dijital çıkış

teşekkür ederim. İstanbul bayisi ile görüştüm biraz önce. 16 lı çıkış modülü olduğunu söyledi. Stoklarında yokmuş. Acaba elinde sağlam ikinci el bulunduranlar varmıdır okuyup ilgilenenler içinde. varsa görüşmek isterim.
 
değerli üye arızalı oldugunu neye gore karar verdiniz acaba merak ettim
ayrıca istanbulda istoc da bu cihazları tamir eden omronun yetkili servisi mevcuttur.ordan sorununuza kolayca cozum elde edersınız ıkıncı elden daha ıyıdır bence
 
sayın gezer77 ilgnize teşekkür ederim. arızalı olduğunu düşündüğüm modül üzerinden gerekli çıkışları alamadığım için makina kusurlu ve eksik çalışıyor. buradan hareketle arızalı olduğuna hükmettim. iş fazla olduğu için tamir zamanı boyunca makinayı durdurma şansı yok işletmenin. kusurlu çalışsa da en azından şimdilik iş alabiliyorlar makinadan. bu yüzden sağlam ve ikinci el bulma yolunu denemek istedim.
 
plc ye bağlanma imkanınız varmıdır acaba bu durumda kolayca anlaşılabilir. sinyal geldiginde uzerindeki ışıklar yanıyormu yanmıyormu acaba .eğer online olma imkanınız mevcut değilse bende online olma imkanı mevcut eğer isterseniz daha ileri düzeyde yardımcı olabilirim size.
 
sayın gezer77, teknik servis referansınızla irtibata geçtim. sık kullanılan bir modül olmadığı için ellerinde bulundurmadıklarından bahsetti. ancak tamiri bir saatte mümkün olabiliyormuş. durumu işletme sahiplerine havale ettim. üretim zamanlamalarını tetkik edip servis ile görüşecekler. şimdilik sorunun ivedi olarak telefisi için servis hizmeti mantıklı görülüyor. gelişmeleri tekrar buradan duyurmaya gayret edeceğim. iyi çalışmalar dilerim.
 
sayın üyemiz o referans omron haricinde diğer hızkontrol vede kartlarıda tamir etmektedir bilginize vede firma bilgilerini firma tanıtımda yayınlayacağım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,754
Kullanıcılar
450,174
Son üye
zemred

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst