nexus cozumleri

sametehm

Üye
Katılım
1 Ara 2008
Mesajlar
38
Puanları
1
Yaş
39
Nexus hangi ürünleri sunuyor ?
RFID ürünleri, UHF (ultra high frequency) ve HF (high frequency) olmak üzere yaygın kullanımı olan iki teknoloji grubunda toplanıyor. Uygulama alanları ve ihtiyaçlarına göre farklı avantajları olan bu iki teknoloji Nexus ürün portföyünde yer alıyor.HF RFID Ürünleri : Nexus, 13.56 MHz bandında çalışan HF RFID ürünleri ile ilgili olarak Tagsys firmasıyla işbirliği yapıyor. Tagsys'in 15 yılı aşkın RFID tecrübesi ve Nexus'un ülke geneline yayılmış olan yüksek standartlı satış ve satış sonrası hizmet anlayışı, sunulan çözümler her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Tagsys, RFID çiplerden endüstriyel taglere, endüstriyel okuyuculardan antenlere ve bu ürünler kullanılarak geliştirilen özel amaçlı iş istasyonlarına kadar uzanan yelpazede yüksek teknolojiye sahip ürünler sunuyor.
UHF RFID Ürünleri : Nexus tarafından temsil edilen Symbol Technologies, Matrics firmasını satın almasıyla birlikte mobil teknolojiler konusundaki liderliğine, RFID teknolojisini de ekleyerek, ürün portföyünde yer alan RFID teknolojisine sahip mobil el terminalleri, sabit okuyucular, antenler ve depolar için tasarlanan kapı geçiş sistemleri ile her türlü RFID uygulaması için uçtan uca çözümler sunuyor. 865.7 - 867.7 MHz bant aralığında çalışan UHF teknolojisindeki yeni boyut olan Gen2 standardının da uygulanması Symbol RFID ürünlerinin daha hızlı veri toplamasını sağlıyor.
RFID Etiket Yazıcıları : Nexus tarafından sunulan RFID ürün portföyü Datamax'ın RFID uyumlu etiket yazıcıları ile tamamlanıyor. Datamax'ın endüstriyel ortamlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarladığı ve sahip olduğu 3 yıllık garanti ile en zorlu koşullarda bile rahatlıkla kullanılabileceğini kanıtlayan I-Class serisinin RFID modelleri, endüstriyel ortamlarda akıllı etiket uygulamalarına geçecek olan kullanıcılar için ideal çözümler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst