MT-510 ( Weintek - EasyView ) Arızası

exnihilo

Üye
Katılım
22 Ağu 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
42
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde arızalı Weintek-MT500 - HMI operatör paneli var. Panelin içerisindeki yazılım önemli. Yedeği de yok maalesef. Besleme arızalarını giderdim. Ancak mikroişlemci arızalı görünüyor. Piyasada bulunan bir şey de değil. Elinde bu cihazın yenisi - eskisi - hurdası olan varsa kendileriyle görüşmek isterim.

Selam

[email protected]
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadasim direk firmasindan talep ettin mi icindeki program bu kadar onemliyse kurcalama derim yanilmiyorsam savior otomasyon veya ozdisana danis derim
 
Kendileri ile görüşüyorum ama tamiri konusunda bir şey yapamıyorlar. İşlemci çalışmadan yazılımı da alamıyorlar. MT510 yerine MT6100 kullanılabiliyormuş. İçindeki yazılımı alabilirsem bu panele yüklemeyi düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
 
MT500 serisi panel bulmanız lazım. sizin panelin flash entegresi sökülüp bulduğunuz mt500 serisi panelin flash entegresinin yerine takılarak programınızın bulduğunuz mt500 serisi panele geçmesi sağlanabilir. Bu işlemi ben daha önce ac driver larda yapmıştım. aynı mantıkla işe yarayabilir.
 
panel bulabilsem onu yapmayı düşünüyorum ama panel yok maalesef.

Teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst