Motosiklet İnterkom ses kayıt

Germanist

Üye
Katılım
16 May 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
51
Merhaba,
Motosiklet kullanıcılarının tercih ettiği Sena 30K İnterkom haberleşme cihazından arkadaşlarımla sürüş esnasında yaptığımız konuşmaları kayıt etmek istiyorum. Ekte interkom cihazını görebilirsiniz. Görüleceği üzere cihaz iki parçadan oluşuyor. Kaska sabitlenen ve üzerine ana ünitenin de takıldığı ve bluetooth üzerinden gelen sesi hoparlörlere iletmekle görevli bir parçası mevcut. Bu parça üzerinde resimde de görüleceği üzere 3.5mm jaklı bir harici kulaklık çıkışı da var. (Earbud yazan yerde)
Sorum şu: Kulaklık çıkışından harici bir kayıt cihazına ses kaydı yapabiliyorum ancak kulaklık jakına bir bağlantı yaptığım anda kask içerisindeki hoparlörlerin sesi kesiliyor. Yani ses kaydı alabiliyorum ancak ben kendim konuşulanları duymuyorum. Geçen sessiz bir ortamda yaptığım denemede aslında sesi tamamen kesmediğini ama neredeyse duyulamayacak kadar kıstığını fark ettim. Bu da bana sesi açmanın bir yolunun olabileceğini düşündürdü.
Acaba cihazın 3.5mm jakı harici bir kaynağa bağlandığında kask hoparlörlerinin sesini kısmasını engellemenin bir yolu var mıdır? Basit bir müdahale ile bunu engelleyebilir miyim?
Konu hakkında bilgi veya fikir sahibi olanlar cevap verirse sevinirim.
Sena_30k_2.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst