Monitör gücü kesme sorunu

Temizlemek için izlememi önerdiğiniz bir video var mı? Daha önce çok kez kasa açtım ama monitörden anlamadığım için sordum. Gerek yoksa direkt açıp süpürgeyle temizleyeceğim. Kondansatörlerden olduğunu ben de tahmin ettim hatta yukarıda da belirtmiştim ama değiştirmek için yeterli ekipmana sahip değilim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba , kurumsal olması yada usta denmesi önemli değil burada ustadan kasıt işinin ehli kimseler, malesef çok azaldı ve kiymetini bilelim. Kendine usta diyen bu işin duayeniyim diyen bir sürü boş insan gördüm ama gerçek ustayı şoyle ayırıyorum, mütevazı, boş konuşmayan, boş vaat vermeyen, sonrasını düşünen sorumluluk sahibi dürüst insanlar. (Para kazanmak için böyle şimarik çok bilmiş tipler var onlardan pek bir halt olmaz )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…