Moeller ürünleri kullanırken dikkat

vallahi benimde kafam karıştı benimde kullandığım bir sürü moeller ürünü var. ama en ufak bir sorun yaşamadım. sigorta, kaçak koruma , röle, kontaktör, nh ayırıcı, motor koruma, termik manyetik şalter, mekanik klitleme ürünleri, faz koruma, yıldız üçgen yol vericiler, ve daha bir sürü. en küçük bir sorun olmadı. frekans konvertörlerinin arızalanması ile ilgili olarak. arkadaşlar frekans konvertörlerini devreye almadan önce servisi çağrıp devreye almanız gerekiyor ve frekans konvertörüyle beraber gelen kitapçıkta yazan tüm bağlantıları yapmanız gerkiyor. bunlara dikka etmezseniz arızalanırsa kimse cihazı kabul etmez. yoksa kanunlar gereği bu tip cihazlar en az 2 sene otomatik olarak garantilidir. hiç bir şey yapmadan öylece bekleyemezler. BEN MOELLERDEN ÇOK MEMNUNUM. iş yerim 20 sen önce kurulmuş. bütün güç elektriği moeller marka. 20 yıldan beeri çalışan kontaktör, şalter, sigorta vb. var.

sevgili arkadaşım bu güne kadar taktığım sürücülerin sayısını inanki hatırlamıyorum ama ortalama 1989 yılından beri hiç takmadığım ay en az 5 tane motor sürücüsü devreye alıyorum. Kitapcığı okumaktan ziyade artık ezberledim yazar duruma geldim. Benim gücüme giden problemli ürünün bedelinin üzerime yıkılması değil, ufacık bir bedelden kaçmak için kullanıcıya cahil müamelesi yapılması.
 
yaptığın işe saygı duyuyorum. Ama demek istediğim seninde hakların var. Öylece sessizce bekliyemezler. Yapman gereken şey tamire gönderdiğin ürünün seri numarasıyla beraber moeller firmasına mail atmak. Yurt dışındaki merkezine mail bak bakalım neler oluyor. Ayrıca dediğim gibi invertör işinde garantinin geçerli olması için yetkili firma tarafından devreye alınması gerekiyor ki sen bunu zaten biliyorsundur. Bende moeller ürünü kullanıyorum ama sürücüsünü kullanmıyorum çünkü herşeyini ayrı satıyorlar, giriş sok bobini, çıkış şok bobini, rfi filitre falan. Bunlar ayrı olduğu için panodada iğrenç oluyor. Sana Tavsiyem VAcon marka sürücü kullan. Servisi harika. ayrıca yukarıda moellerde ayrı satılan sürücüdeki olmayanlar bunda sıtandart ver süper bir makina. tam olarak heavy duty.
 
Ben 2 Sene evvel Moeller satis sorumlulugu yaptim. Malzemeleri KOTU DEGIL.Ancak milyonda arizali bir malzeme cikabilir.Yalniz Turkiyedeki satis-servise harhangi bir oenm verilmedigini dusunuyorum. Bu da problemi yaratan kisim olarak onumuze geliyor. Su anda calistigimiz cogu firmanin malzemelerinden binlerce tl zarar ettigimiz oluyor. Bu Turkiye ye ait sorun gibi. Ancak isini yapan cok iyi firmalar var. onlari bu cumlelerimden arindiriyorum. Isini iyi yapan firmalar ile calismanizi tavsiye ederim.

Saygilarimla
 
selçuk bey söylermisiniz neden moeller türkiye gereken önemi vermiyor bu işlere. sizce sorun neden kaynaklanabilir.
 
MOLLER ' klöcnker moeller iken bana göre kontaktörleri mükemmmeldi,en son kullandığımda xstart moeller olduğunu gördüm,özellikle kontaktörlerin kalitesi çok düştü kullanmıyorum artık
 
22 yıllık meslek hayatımda moeller diye bir marka görmedim görmekte istemem ismi cismi bile itici şaşmayın legrand siemens den arkadaşlar eğer siemens ve legranddan ucuz ise eyvah aklıma bişe geliyor yorumcuların hepsi .............
 
Yavuz bey 22 yıldır moelle markasını görmemeniz enterasan. Bir defasındalegrand acil şalteri ALDIK BAKTIKKİ ŞALTERİ PANOYA TAKTIKTAN SONRA KABLOLARI BAĞLAMAK VE SÖKMEKİÇİN ŞALTERİ KOMPLE SÖKMEK GEREKİYORMUŞ. Ben böyle aptalca bir şey görmedim.
 
Son düzenleme:
Yorumcuların hepsi nedemek. Ben markanın sahibi falan değilim. Siemens ve legrand dan daha pahalı. Motor ve güç elektriğinde herkes moeller kullanır bilmemen gerekten çok yazık. Ama haklısın çünkü moeller profesyonel markadır ve profesyoneller kullanır sadece. İnternetten moeller sayafasına girip bir bak neden legrand kullanmaman gerektiğini anlarsın. Ayrıca legrand firmasının moeller ile ortak üretimleri bulunmakta bilgin olsun.
 
Yorumcuların hepsi nedemek. Ben markanın sahibi falan değilim. Siemens ve legrand dan daha pahalı. Motor ve güç elektriğinde herkes moeller kullanır bilmemen gerekten çok yazık. Ama haklısın çünkü moeller profesyonel markadır ve profesyoneller kullanır sadece. İnternetten moeller sayafasına girip bir bak neden legrand kullanmaman gerektiğini anlarsın. Ayrıca legrand firmasının moeller ile ortak üretimleri bulunmakta bilgin olsun.

sizleri üzdüysem özür dilerim

1-adana da %90 siemens ve legrand gördüm ve kullanıyom moeller hiç görmedim
2-adanalı varsa bu moeller hangi bayide satılıyo gidecem görecem
3-burada sitede dahi sadece bu ve bunun gibi 1 kaç konuda geçiyor moeller
 
Etyp df5-322-037 moeller motor surucunun programı lazım yardımcı olursanız mumnun olurum ılgılenecek kısılere teşekür edrım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,282
Mesajlar
916,419
Kullanıcılar
450,114
Son üye
Susqunbey

Yeni konular

Geri
Üst