Modem için ups

aorenia

Üye
Katılım
3 Eyl 2020
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
21
Merhabalar, en son bu projeyi tamamlamıştım. Kutulaması için babama verdim. Evde çalışan alet orda çalışmaz oldu eve geldim evde de çalışmıyordu. Normalde TP5100 lipo sarj modulunun sabit bir renk yanması gerekirken yanıp yanıp sönüyor. İnternetten başka bir TP5100 aldım yine aynı sorun. Sisteme enerji verirken çıkışlar paralel olduğu halde çıkış alamıyorum. TP5100 kırmızı yanıp yanıp sönüyor. Sisteme enerji vermeyi kestiğimde pilleri sorunsuz kullanabiliyorum. BMS'de sıkıntı olabilir mi ?

Devre.png
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Pil gerilimleriniz her bir pil kac volt şu an?
 
Pil gerilimleriniz her bir pil kac volt şu an?
3.35 volttu en son ölçtüğümde denerken role bacaklarını kopardım. Yeni röleyi bekliyorum. 18650 pilleri kutup başlı alıp lehimlemeye çalışmıştım. Pek sağlıklı olmadı pil kutusu sipariş ettim. Pil ve BMS dışında herşey değişti şuanda. Tahminimce pil bağlantılarında sıkıntı var bms açık devre veriyor. Sarj edildiğinde tekrardan devre kapanıyor o yüzden yanıp yanıp söndüğünü düşünüyorum. Ama neden prize bağlı değilken pilleri kullabiliyor çıkış alabiliyor. Prize bağlıyken adaptörden gelen akımı(röle ile paralel bağlı) da çıkışta göremiyorum anlayamadım. Kargolar geldikten sonra herşeyi söküp sıfırdan montajlayacağım umarım bu şekilde çözebilirim.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,203
Kullanıcılar
450,065
Son üye
4r4wn

Yeni konular

Geri
Üst