Mobil kazanlı hamur yoğurma makinası

Katılım
28 Ocak 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
59
Bazı arkadaşları için basit olabilir ama benim icin biraz karışık bilmece gibi plc programının nasıl yapılcağı konusunda yardımını ve önerilerini esirgemiyen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler ;
HAMUR YOĞURMA MAKİNASI
3 adet motor mevcut 1nci motor spiral motoru 3kw çift devirli tek yönde motorucevirir, 2nci motor kazan motoru 1kw sabit devirli sağ sol yönde hareket eder 3ncümotor kaldırma motoru 1kw o da çift yönde hareket eder.

Makinanın kafası üst lift üst pozisyon da ikenkazan serbesttir ( kilitli değil )
başlangıç mobil kazan merkezleme pimlerini yerleştiriliyor
Bilgi: Mobil kazan çalışmaya hazır oldugun da manyetik switch ler hissediyor.kilitlerinkapalı oldugu algılanması ile start ile lift motoru aşşagıya hareket ediyor,lift alt pozisyon switch i spiral motorunu çalıştırıyor aynı anda kazan motoruda çalışıyor kazan ve spiral motoru program da belirtilen şekilde çalışıyor ( spiralmotorunun alcak – yuksek hız da , kazan motorunun 2 yöönlü dönüş seceneklerivar ) program sonu spiral motoru kazan motoru durma pozisyonun da lift yukarıkalkar ve mekanik kilitler açılır ve mobil kazan serbest kalır .
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşım bu konuda sana yardımcı olurum hangi marka plc kullanmak istiyorsun? mail adresini at her konuda yardımcı olurum panosundan kontrolörüne sensörüne kadar (herhangi bir ücret talep etmiyorum)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,501
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst