micromaster sorunu

yardımlarınız için teşekkür ederim.:)
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
değerli sman kardeşim arkadaşlar belirtmiş potun önemi büyük. ilk önce potun 5k olması doğru. sonra potun çok turlu olmasıda önemli.yoksa motor ani devir alır istediğin devri zor yakalarsın.sonucu burda yazarsan memnun oluruz saygılarımla.
 
sürücüler kendi kafasına göre bunu yapamaz.. atlama (skip freq) frekansı parametresine bak. En sağlamı fabrika reset etıp tekrar devrey al 10dakikanı almaz..
tabii burda pot. ve diğerekipmanlarını sağlam olduğunu varsayıyorum.

Arkadaşa katılıyorum. Kataolgda jump frequency diye bir parametre araştırmanı tavsiye ederim.
 
kolay gelsin siz 2 nolu uçla 4 nolu ucu köprülüyormusunuz 1 2 3 4 potans uçları 3 ortak ucu 1 2 kenar uçları 2 4 köprüleyeceksiniz iyi çalışmalar
 
hacı o neden olur 440 için söylüyorum potun bagladın yere bak sürücü 10 volt üretiyormu üretmiyorsa ondan olur . sürücünün 1080 parametre min calışması 1082 max çalışması parametre orada yazar sürdüğü frekans oraya bak yada sımenste 1000, 1001,1002, parametreye bak oradan direk çagırabilir yada sistemdeki motor degiştirilmiş olur senden önce nmaram********** ararsan grş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
pot saglamlığını ilk önce bende pottan zannedip potu yenisiyle deyiştirdim ama sonuç ayniydi onun için pot sağlam diyorum.mıcromastır eski modellerden zannedersem üzerinde cod no bulamadım herhangi bir etiket yok.

pot bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm.. eski nesil derken sürücü modeli veya kodu nedir? ciaz eski de olsa muhakkak etiketi vardır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,359
Mesajlar
916,993
Kullanıcılar
450,223
Son üye
elektrikklicocuk

Yeni konular

Geri
Üst