Merkezi tv sisteminden kamera görüntüsü izlene bilirmi

cevap için öncelikle teşekkürler. Şimdi benim müstakil evimde kullabilmem için ne gerekli. Bunlara ek olarak doom kamera'yı bağlayabilir miyim ?

dom kamerada kullana bilirsiniz,birden fazla kamera kullanırsanız sistemi önce dvr veya şivice bağalayıp cihazın video çıkışından sisteme aktarılır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
[sıze="3"][sıze="1"][/sıze][/sıze]
arkadaşlar merkezi tv sistemiolan bir binadaki kamera görüntülerini tv santrali ile araya bağlantı kurarak dairelerdeki tvlerden izlemek mümkünmü? Nasıl yapılır.

yapılır merkezi sistem den ayrı ayrı kablo cekilmişse dairelere dayzek türü dagıtıcılar var onlarla canak kurulursa kullana bilirsin
 
merkezı sıstemde de oluyor ben yaptım 25 dairede yaptım sıstemı herhangı bı kanalda ızleyebılıyosun ama kucuk bı aparatı var tek kablo uzerınden yapabılıyosun ayırıstırcı var
 
evet oluyor ben bu işlemi villa da uyguladım
uydu santrali kurduk (12 li) çatıda
kamera sistemini de bodrum katta ki elktrık odasında topladık
dvr kayıt cıhazının arkasında çıkış ucu var ama cıkışın adını anımsayamıyorum problem değil
o çıkış ucunu rgu6 anten kablosuyla catıdaki uydu santralinin bulunduğu noktaya götürdüm
gelen kabloyu yaklaşık 60 tl lik küçük cihaza taktık bu cıhaz gelen kam. sinyalini rf sinyaline cevırıyor
rf sınyalini de santralin üzerindeki kam. ve karasal yayın işaretinin bulunduğu sokete taktık
onemli detay tv prizleri tv-sat prizi olmalı sonlu olursa iyi olur (zaten tv-sat prizleri geçişli ve sonludur sonlu olanı ucuzdur)
tv de de search ? (tam yazamamış olabilirim) tuşuna basarak kam goruntulerını ızlersın
kolay gelsin
 
merhaba arkadaşım merkezi anten sistemin eğer uydu sistemi ise olur ama her daireye sat prizi gerekli hr kamera için de cihaz gereklidir. eğer bir yardımım olursa [email protected] e-posta adrsğim görüşelim inşallah...
 
Müstakil bir evde yaşıyorum. Evimin ön cephesine 1 adet güvenlik kamerası koydum. Bunları da dvr cihazıma bağlayarak 24 saat 5fps de (saniyede 5 görüntü) görüntü alacak şekilde ayarlamalarını ve montajını yaptım. Ardından 1 adet Next modülatör (hesaplı olduğu için) aldım. Bu modülatör ucuzdu çünkü sadece s bandında modüle edebiliyor. Normal analog antenim var evimde. Buna bir splitter vasıtasıyla birleştirdim. Böylece 1. kattan da 2. kattan da tüm televizyonlardan s bandı 160Mhz den kameraları izleyebiliyorum. Bu frekansı modülatör üzerindeki kanal seçme potansiyometresi vasıtasıyla değiştirebiliyorsunuz. Dvr cihazımdan da kameraları2 şer saniye olarak sırayla göstermesi için ayarladım. televizyonlarda 0 nolu kanalı s bandı 160 mhz ye ayarladım. 0 nolu kanalda 2 şer saniye arayla kameralarımı izleyebiliyorum. Ayrıca Dvr cihazımın ethernet girişini de hemen yanındaki adsl modemime bağladım. Böylece geçmiş kayıtları hem ağımdaki bilgisayarımdan izliyorum hem de gerek duyarsam önemli kareleri imaj veya video olarak bilgisayarıma kaydediyorum.

Ama aklımda bir şey var onu hala yapamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Evimde kullandığım internet dinamik IP li. Acaba dinamik IP li olarak uzaktan dvr cihazıma nasıl bağlanarak anlık görüntüleri izleyebilirim? Madde madde yazarsanız sevinirim.
 
merhaba arkadaşım merkezi anten sistemin eğer uydu sistemi ise olur ama her daireye sat prizi gerekli hr kamera için de cihaz gereklidir. eğer bir yardımım olursa [email protected] e-posta adrsğim görüşelim inşallah...

Merkezi sisteminiz uydu sistemi de olsa normal düz anten sistemi de olsa olur arkadaşlar. Ben kendi evimde uydu yayınlarını ayrı kabloyla, normal yükselticili yayınları ve dvr cihazımı diğer kablodan izleyebiliyorum. Santral alacak imkanım yoktu zamanında sistemi bu şekilde kurdum ve o gün bugündür kullanıyorum. Yaklaşık 2 sene olacak. Ben de merkezi santralle tek kablo üzerinden yapmayı düşünüyorum şu sıralar.
 
Ama aklımda bir şey var onu hala yapamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Evimde kullandığım internet dinamik IP li. Acaba dinamik IP li olarak uzaktan dvr cihazıma nasıl bağlanarak anlık görüntüleri izleyebilirim? Madde madde yazarsanız sevinirim.

DynDNS.com Dynamic DNS: Free DDNS Service adresinden kayit olarak dinamik İPnizi bir web adresine çevirerek çözüm bulabilirsiniz.
 
HOCAM otellerdeki tv santrallerinde kullanılan mesele tron compact 1000b7 dijital smart disiver yazan cihaz var elimde işimi görürmü kamera takılı santral çalışıyor eksik modülator kaldı
 
rf modületör aracılığı ile yapılabilir tabiki ben sekiz kamera görüntüsünü önce rf e cevirip sonra yükselticiye girip ardından splıterla bölüp toplam 3 blok 55 daire izlemesi yaptım problem olmadı deneyin eminim başarılı olacaksınız yanlız arkadaşımında dediği gibi tv sat prii yada tv sat cevirici kullanmanız lazım splıterlada yapılıyor ama görüntüde düşme olabilir saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,959
Kullanıcılar
450,211
Son üye
gurdal35

Yeni konular

Geri
Üst