Mekatronik

mekatronikci bi bayan olarak çok merak ediyorum sitede başka mekatronikci bayan varmııı?? :)

Siteyi bilemem fakat bizim sınıfta bur adet bayan vardi. 2008 Saü mezunu. Daha once mezun olan varmi bilmiyorum


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Güzel bölüm fakat özel sektör düşünüyorsanız. Memurluk düşünüyorsanız çok zor. :-(

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Tek ana dalın bile hakkını veremeyen yüzlerce, binlerce meslektaşımı görünce bu kadar ana dalları birarada tutan kompozit bir anadal ! 'a hakim olabilmenin ve başarılı olabilmenin zorluğuna hiç değinmeyeceğim. Ne diyeyim bu bölüm mezunu arkadaşları Allah muvaffak etsin.
 
Zaten mekatronik okuyan birisinin bütün dalların hepsine hakim olma gibi iddiası olamaz :)
Bu bölümü okuyanların eğitim hayatında sabırlı olması ve genelden özele doğru ilerlemesi gerekir.
 
97 elektrik myo mezunu 16 yillik devlet memuruyum. Yuksek okulu dereceyle bitirip dikey gecis hakkini almis fakat kisa yoldan calismayi secmek zorunda kalmis birisi olarak size sunu soyleyebilirim. Okul hayatima su anki hayat tecrubem ile yeniden basliyor olsaydim yine teknik egitim ve tabiki mekatronik okumak isterdim. Tabiki benim icin daha gec degil ama hem mesai hem iki cocuk kolayda degil. Artik gunumuzde internet gibi bir velinimet var. İsyerindeki elektronik kart arizalari, mahalledeki cocuklarin oyuncaklari, evde degisik akilli ev denemeleri, esnaf arkadaslara led tabelalar en onemlisi fiyatini kendim belirledigim ilk babam icin yaptigim uzaktan pompa kontrol cihazi vs.(bunlari yazma amacim siz kardeslerimi biraz kendinize guvenmeniz icindir kendimi asla nimetten saymak icin degildir) Bana gore teknoloji sizin elinizde bu firsati iyi degerlendirin. Allah zihninizi acik etsin selamlar.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Forumumuzda bayanları daha çok görmek isteriz, eğitimli şu bu dememe gerek yok sanıyorum. Umarım hala forumdadır mesajı 2010 da yazmış, sayılarınızın gün geçtikçe artmasını diliyorum.
 
Benden başka bayan yokmuş anlaşılan . :) Gerçi artık bende mekatronikci değilim geçiş yaptım makine mühendisliğine :)
 
arkadaşlar çalışdığım firmanın bayan mekatronikçi yetişdirmek için ege ünüversitesiyle beraber yürüttüğü bir proje var ve öğrenci arıyoruz çevrenizde aday varsa yardımcı olmaya çalışayım
 
Firmanın ismini proje kapsamını ve de şartları öğrenebilirmiyim
 
Mekatronik bir projenin yada makinenin tamamlanmasında elektronik pinomatik yada mekanik gibi bölümlerin tümüne ele alması sebebi ile zor ama en güzel bölüm bence.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,683
Kullanıcılar
449,952
Son üye
alihan özkan

Yeni konular

Geri
Üst