Magelis

s7_300

Üye
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
40
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar XBTGT2210 panele vijeo frame ile program yazıp yükledim.Operatör paneli bir kaza sonucu imha olmuş.Yeni panel alıp yükleyeceğim ama başka bir bilgisayarla.Vijeoda benim yazdığım programı kaydet diyorum kaydediyor ama nere kaydettiğini bulamadım.Bi yardım edin o proramı nerden flsh belleğe atabilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Hiç cevap verecek yokmu arkadaşlar?
 
Merhaba,

Vijeo Designerda navigator ekranında projenize sağ klikleyip Backup Manager ı seçin. Açılacak ekranda projenin backup unu oluşturun.

Bu backuplar Belgelerim\Vijeo-Designer\Vijeo-Manager\Proje İsmi klasöründe bkm uzantılı olarak kayıt edilirler. Buradan backup dosyasını flash belleğe alırsınız.


Diğer bilgisayarda yeni bir proje oluştrun. Flash bellekteki bkm uzantılı dosyayı bu bilgisayarda Belgelerim\Vijeo-Designer\Vijeo-Manager\Proje İsmi klasörüne kopyalayın.Ardında yine navigator ekranında oluşturduğunuz projeye sağ klikleyip bu defa backup dosyasını seçip Get seçeneğini seçin. Projeniz atık yeni bilgisayarda kullanıma hazır.

Kolay gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst