Mıknatısla elektirik üretmek muümkün mü acaba

biraz daha dikkat! videonun 52. saniyesinde adam elle çeviriyor hiçbir lamba yanmıyor, sözde icadın kapaklarını kapatınca lambalar ışıl ışıl.ilginç kısmı şu ki: adamın elle çevirdiğinden daha hızlı dönmüyor meret.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Elektrik uretimi konusu bilmiyorum ama suan bagimsiz magnetik motor konusu dunyada genel olarak yalandan ibaret gibi bir algi olsada bu algiyi muhammer yildiz adinda emekli polis memuru olsa gerek bir abimiz bozmus durumda. Yaptigi calisma ile bagimsiz donme hareketini miknatisla bulmus hatta bir cok universite ozellikle berlin mekanik universitesi oncelleri yalanlarlarken kendisini davet ederek buldugu motoru tanitmasini istemisler ve saskinliklarini gizleyememislerdir.. suan hali hazir motor yuke bagli olmaksizin kesintisiz donmektedir.... gerisi gelistirilmesi gereken bir durum.. diye dusunuyorum..
 
Şu an nerede sayın Muhammer YILDIZ? Biliyormusunuz?
 
Kendisi izmirli diye biliyorum..emekli polis memuru olsa gerek.. emeklilik maasinin tamamini bakalitlere miknatislara yatirmis bi abimiz.. ben fuarda ayak ustu hallesmistik.. cok degerli biri.. ve ilme bilme cok deger vermekte. Bu konuda olan herkese denilen bisi var yalanci olmayacak is pesinde hileci denirken... tum dunyada konuyu ciddiye alanlarin halen devamliligini nasil sagladigi anlayamdiklari bir sekilde magnetik olarak donme isini cozmus ve bir cok kagit ustu projenin ve fakultenin calistigi konularin yanlis yonde oldugunu fark ettiren kisidir..
 

Ben videoyla dalga geçmek için yazmıştım ama yine de teşekkür ederim bilgilendirme için.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst