Lol gibi oyuna girince mause,klavye,monitor elektirik kesiyor ama kasa çalışıyor neden acaba ?

Katılım
20 May 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
21
Pc actimda sorunsuz aciliyor league of legends girince ekran gidiyor klavye mause kulaklik felan gidiyor ama kasa çalışıyor resimde gordunuz gibi neden acaba
20200516_022312.jpg
20200516_022326.jpg
 
Bu oyun için gerekli donanımı karşılıyor mu sistemin, işlemci fanı temiz mi, pastası taze mi ...?
 
Temiz derken ... en son ne zaman kasa açılıp temizlendi? İşlemci pastası üstten görünmez ;).
 
@by lent in dediği kontrolleri yaptıktan sonra ısınma sorunu olmadığına eminseniz PSU bir sebepten yetersiz kalıyor olabilir veya başka bir deyişle üzerinde yazan watt değerlerini artık tam olarak karşılayamıyor olabilir. Farklı güç kaynağı tedarik edebilirseniz onunla çalıştırmayı deneyin.
Vakti zamanında 350watt psu olan kasama 700wattlık psu takmıştım. Fabrikadan fanı arızalı çıktığı için değişime gönderip o süre zarfında eski psu mu geri takıp kullanmak istedim fakat anakart stabil çıkışlı cillop gibi 700watt psu yu görünce bidaha 350 watt psu yu geri kabul etmedi sistemi açamamıştım :) 128mb lık ekran kartım görüntü verememişti :)
 
120 150 pbs cok terizr iyi bi deger ancak oyun içi ayarlardan görüntü ve efekleri kıman fayda saglar. ayrıca internet bağlantısı cok önemli. bunların hepsi iyiyise kasayı ac içindeki tozları temizle özellikle powersub sub ve işlmciye önem ver. birde monitör cok eski gözüküyor. kasa yeterli gelmiyor olabilir
 
Ramleri ve ekran kartını kontrol et. Önce ekran kartından başla, stres testine sokabilirsin stres testinde de ayni seyi yaparsa farkli bir ekran kartını dene. Sorun devam ederse ram i sök ve sağlam oldugundan emin olduğun bir ram le dene. Sorunun hala cozulmediyse büyük ihtimalle virüs var temiz bir format at. Hala duzelmediyse anakarta bakmakta fayda var.
 
Senin problemin benim gorusum power supply'in gücü yetmiyormuş gibi geliyor bazı oyunlar ekran kartına yük bindirirken bazıları işlemciye ve ram lara bindiriyor ekran kartini sokup onboarddan deneme yaptinizmi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,601
Son üye
AlienInc

Yeni konular

Geri
Üst