Lehim İstasyonu Önerisi

Evde kullanmak için hava ve havya istasyonu olan bir şey istiyorum. Çok aşırı profesyonel olmasına gerek yok. Ancak aldıktan 1-2 sene sonra da ömrünü tüketmesin.

Kaliteli marka olarak aklımda şu an Quick 706W+ var. Böyle 5000-6000₺ bandında öneriniz var mıdır?

güzel insan, böyle zor sorularla bizleri zor durumda bırakıyorsun. çünkü zevklerle renkler tartışılmaz. alın gitsin, yalnız alırken bir kaç tane de yedek uç sipariş vermeyi unutmayınız. çünkü acemilikten bir iki tane uç yakmanız gayet normal. ben yaktım oradan biliyorum.

Şirkette aktif 8 yıldır kullanıyorum hava ve lehimi. Ancak tabii kullandığım ürünler hep 50.000₺ üzeri fiyatlara sahip. Evde hobi işler için kullanacağım ürün ararken karşılaştığım markaları hiç bilmiyorum. Quick demiştim ama onun da bu modeli epey kalitesiz imiş.

Şu ürünü almayı düşünüyorum. Fikirlerinize açığım:

https://www.aletler.com.tr/urun/yihua-878d-lehimleme-ve-sokme-istasyonu?ref=akakce&v=1.81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…