LED tv mi? LCD tv mi ?

bozkurt63

Üye
Katılım
11 Kas 2010
Mesajlar
341
Puanları
1
arkadaşlar merhaba.teknolojinin gelişmekte oldugu günümüz şartlarında ona yetişmek pek mümkün olmuyor.yeni bir televizyon almak istesem;sağlık açısından ve enerji açısından led mi yoksa lcd tv mi almalıyım.konuyla alakalı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkür ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet Bende bu konuda çok düşünüyorum Led mi Lcd Mi ?
 
led tv almalısın diğerlerine göre daha tasarruflu ve görüntü bakımından tepkime süresi diğerlerine göre çok azdır yada hiç yoktur.lcd tvlerde ısınma çok olur ama led tvlerde çok azdır
 
şu anda led,lcd,plazma tv ler tv yayınları hd olmadan izlenmesi hiç güzel değil. mağazalardaki görüntülere aldanmayın. normal yayın kalitesi bu televizyonlar için yeterli olmadığı için mağazalarda yüksek çözünürlüklü özel görüntüler gösteriyorlar. çok büyük paralar harcamadan orta yollu bir lcd iş görecektir. televizyonlara çok büyük para harcamayın. yazık.
 
seskaljin kardeşim bencede haklısın.82 ekran full hd bir lcd fevkalede işimi görür.fiyatıda 850 ile 1.100 tl arasında bulurum galiba.diye düşünüyorum.teşekkürler.
 
mustafa6106 dediği gibi led tv ler daha az elektrik harcar. Aslında led tv çıkamadan oled tv ler çıkmıştı. Büyük bir heyecana bu tv ler beklerken adamlar pazardan daha fazla para kazanmak için oled yerine led tv yi çıkardılar.
 
enerji harcaması olarak aralarında pek fark yok.biraz araştırdım.10 yılda 280 tl.gibi bir fark oluyormuş.bencede pahalı bir led alacagımıza güzel bir lcd almak daha mantıklı geliyor.
 
kesınlıkle led hocam goruntu on numara tavsıye ederuım kolay gelsın herkese
 
led, oled, lcd, plazma, 3D falan filan bu ne kirlilik böyle. arkadaşlar cebinizden çıkan paraya bakın. 2 ve ya 3 ay sadece bir televizyon için çalışırmı. biz bu paraları ne kadar zor kazanıyoruz. bu kadar kolaymı harcamak. hem tekrar söylüyorum şu andaki yayın kalitesiyle en pahalısını alın boş. her zaman orta seviyelerde olmak lazım. ihtiyatlı olmak herzaman iyidir. benden arkadaşça tavsiye.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,192
Mesajlar
915,735
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst