Lanbon Akıllı Ev Ürün Özellikleri

Sen Lanbon LTD ye saldıracağına Markayı Etiketle kapatanlara saldır. Sanayi Bakanlığının sitesine girip ürünlerinin garantisinin kimde olduğunu öğren bence :)
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Evrakları ben niye koyayım her bilinçli tüketici Sanayi ve ticaret bakanlığından firmalar hakkında yeterli bilgi alır.

- - - Updated - - -

Ce Belgesi üreticeye değil ürüne verilir.
 
Tamam arkadaşım sen haklısın özür diliyorum :)) senle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü ben A diyorum sen B 'nin cavabını veriyorsun.Ben diyorum ki sana üretim yaptığınıda dair 1 tane belge göster ,marka ismini almış olabilirsin diyorum sen bana farklı seyler farklı cevaplar veriyorsun.

Ben diyorum ki üretici seni tanımıyor diyor neden web sitesinde xenon adresi teli var sen diyorsun ki ben üreticiyim :))

Bir de diyorsun ki başka satanlara destek veriyorum şöyle böyle soru başka cvp başka.

Yani özetle bırak insanlar yorumlarını yapsınlar.Allah yolunuzu da işinizi de açık etsin.
 
Cevabı net verdim o kadar meraklıyısın sanayi bakanlığının sitesine bak
 
iletişim bilgini verir misin senin gibi arkadaşlara her zaman ihtiyacımız var
 
güzel arkadaşım sen ne yapacaksın iletişim bilgilerimi eşkıyamısın ? mafyamısın ? ben yaşadığım bir olayı yazdım ve size bir kaç soru sordum ama kaç tane cvp yazdın sorduğum sorulardan hiç birine cvp vermedin farklı farklı şeylerden bahsettin.ben şahsen üreticisi distiribütörü ,satıcı ,servisi bilmemnesi belli olmayan bir ürünü kullanmam.Bak,siemensde ,schedeidarda ,legrantda böyle saçmalıklar var mı ? her sey belli net açık, satıcısı belli ithal edeni belli belgesi var ,üreticinin sitesi kullanma klavuzları hersey açık ve net.Biri toplacısymış biri üretici ,biri toplayıcı biri xenon neyin kimin gerçek olduğu belli değil, gerek yok kardeşim böyle şeylere Allah işinizi yolunuzu açık etsin.
 
eşkiyalıkla mafyayla ne alakası var ben açıkça sana herşeyi anlatırım.madem bu kadar duyarlısın git suç duyurusunda bulun. Hangi sorunun cevabını alamadın.tek tek sor cevap vereyim. Bak arkadaşım Sana şöyle anlatayım çine gittim yaptığım araştırmalardan sonra LANBON Markasıyla çalışmaya karar verdim .kendilerine sorduğumda Türkiye İstanbula bi kaç defa ürün verdiklerini belirttiler ve türkiyede yasal temsilci aradıklarını söylediler. Bizde biz oluruz dedik ve anlaşma yaptık. Anlaşmamızdan sonra ürün yazılımlarıyla ilgili eksiklerinin olduğunu ve onlara yardımcı olmamızı söylediler ve ürünlere ait SDKları tarafımıza yolladılar. yazılımlarını biz geliştiriyoruz. Sizin adını verdiğiniz kişiyi Lanbonda hiç görmedim. Orda 3 tane yetkili var .ama hiç birinin adı Suny değil. Daha Sonra Lanbona biz baskı yapmaya başladık.Bu böyle olsun şu şöyle olsun die eğer yapmazsanız sizden ürün almayız die.Sonra bize dedilerki 1.000.000 usdlik ürün almazsan Türkiyeye ürün satacağını bildirdiler. bizde dedikki karar sizin biz yaptığımız bütün resmi işlerle ilgili taraflarına bilgi verdik.Ama son 6 aydır piyasada her set alan ben ithalatçıyım 1. el benim diyor. Çok güzel bir benzetme yapmışsın Schinder ve Simens i örnek göstermişsin burda formda yazılanları bir müddet sonra okuduğunda sende yaptığının yanlış olduğunu göreceksin. Burda Söz Konusu olan O veya bu firma değil herkese Ürün veren Çin. herkese mavi boncuk dağıtıyor. Ürünler Çok Güzel ve mükemmel çalışıyor. Önemli olan bu değil mi ? 2 yıl önce kimse LANBON u bilmiyordu fakat şuan herkes biliyor. Gaziantepteki firmaya gelince firma yetkilisi HARUN ALTINPARMAK yaklaşık 3 ay önce bizi aradı dediki ben akıllı ev sistemleri yapıyorum. Bir firmayla anlaştım. Ürünleri 1 yıl içinde temin edip getirdi fakat ürünlerde etiket var etiketin altında LANBON Yazıyor dedi.Bu nedir dedi aynen size yaptığım açıklamayı ona yaptım.Ertesi gün geldi ve showroomu ziyaret etti. aa bu da varmış dedi bana hiç bahsetmediler falan ben sizinle çalışacağım dedi,devamlı kontak halindeyiz tarafımıza hiç bir siparişi olmadı.Bugğn kendisini aradığımda kimsenin onu aramadığını belirtti ve şunu ekledi ben sizin yerinizi gördüm neden böyle bir şey söyleyim ki ben istanbulla anlaşamadım dedi.
2. Konu açıkça üreticiyim diyorum Neden mi SDKlar bizde ürünle ilgli yazılımsal sıkıntımız yok ve Lanbon Ürünlerini değişik kasalarda uygulamaya başladık.
3. Sektörde yeni değilim yalancının mumu yatsıya kadar yanar neden yalana başvurayım ki Bizim hedeflerimiz bugun için değil biz yarın için mücadele ediyoruz. Biz montaj yapmıyoruz bayilikler veriyoruz. Gerçekten öğrenmek istiyorsan bana il söyle sana bayimin adını vereyim.
4. Emek hırsızlığla suçladın bu çok ağır itham birisi çıksın desin ki ben LANBON'A bu bu emekleri verdim bak ben nasıl mücadele ediyorum.
Son olarakta Şunu söylemek istiyorum Eğer ÇİN Lanbondan ürün almak isteyen varsan alsın gümrükten geçirebilirse geçirsin ben işimi resmi yaparım.Bunu neden mi yaptım emek verdim. Bugün Türkiyede 44 adet projede LANBON ürünleri kullanılacak. türkiye geneli 30 adet bayim var ve kimse senin yaptığını yapmadı. Ben sonuca bakarım ürünlerim için birebir değişim garantisi veriyorsam, hiç bir bayimi zor durumda bırakmıyorsam bayim proje sahibini gönül rahatlılığla benimle tanıştırıyorsa zaten kişinin çinle alakası olmaz. Doğru olan budur. Ona Ürünlerle ilgli desteği ve garantiyi çin vermiyor LANBON LTD veriyor.
Lanbon LTD'ye ait bütün resmi evrakları paylaşacağım bu konuda sıkıntım yokki ve bu konuda nasıl yalan sölerim er geç çıkar.
Şimdi sana tek soru Güvenlik sistemiyle alakalıymışsın aldığın kameranın garantisini kimden alıyorsun? Yurt dışından mı Yoksa Tr de aldığın ithalatçıdan mı bunun gibi düşünebilirsin.
Tekrar teşekkür ederim en azından sayende çoğu insan bilgilendi
 
slm arkadaslar bende mersınde yasamaktayım lanbon urunlerını satan fırmaları kısaca arastırdım
ve mersınde 2 ayrı fırma buldum
ıkısınde bırbırınden bılgısı var ve ıkısıde lanbon un dıstrıbutorü oldugunu soyluyorlar
ıkıs fırma ılede 50 daırelık bır teklıf gorusmesı yaptım ve cıkan sonuc ne garıptırkı aynı ılde olmalarına ragmen ıkı fırmanın elınde toplam 20 daırelık urun mevcut degıl ve urun almak ıstedıgınızde yaklasık 2 aylık bır surec te beklemem gerektıgını soyledıler.
daha derın arıstırmada lanbon u satan fırmanın bırtanesının mersın veya turkıye genelınde 1 tek daıre bıle yapmadıgını ogrendım.
Ve projede lanbondan vaz gectım.
 
Arakadaşlar millet sırtlan olmuş
Böyle bir disbiritörlüğü alıyorsun mersinden işin ne kurarsın istanbula o zaman daire manyağı olursunuz da sonra konuşursunuz. Bir adet demo Sistemi alıp kurcalayıp işin profesörü olduğunu zannedip millete kastırma devirleri eskidendi. Milleti enayi zanneden sırtlanlar çoğalıyor ama ne yazıkkş aslanlardan onlara bir şey kalmıyor.
Bu arada ben giderim mersine herkez gider tersine atasözünüde doğrulamış oluyorsunuz.
Neyse konu derin
Bir adam vardı haberlerde çıktı. Bu adam köprüden atladı atlamadan önce görevliden sigara istedi sigarayı uzattılar.
Adam sigaranda senin olsun hadi eyvallah dedi ve atladı.
Yani kısaca
Sigaranızda sizin olsun hade eyvallah
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst