Lanbon Akıllı Ev Ürün Özellikleri

lanbon

Üye
Katılım
20 Haz 2012
Mesajlar
32
Puanları
1
Arkadaşlar Merhaba Lanbon Smart Home Ürün Özelliklerimizi İnceleyebilirsiniz

https://www.lanbon.cn/en/
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sayın Lanbon demirhan ismim istanbulda esc güvenlik firmasında çalışmaktayım.Uzun süredir 700 dairelik bir proje için ürün araştırıyoruz.Sizin sitedeki ürünleri kullanmak istedik ve araştırdık sonradan vazgecildi.Sebebleri ise kısaca belirtmek isterim ve cvp verirseniz çok sevinirim.Sonucda burda bir çok benim gibi tekniker arkadaşım ürün araştırıyor emek ve zaman harcıyor.Benim yanlışım varsa lütfen düzeltin ve özür dilerim.Aşağıda yazdıklarımdan sonrada üründen vazgeçildi kimin sattığı belli değil ,desteği kim vereceği belli değil acayip bir durum.
1.Lanbon firmasının üreticinin web sitesinde LANBON böyle bir sayfa var yetkili satıcıların isim ve adresleri var.Burada sizin firmanız değil farklı bir firma adres ve isim bilgisi var bunu açıklarmısınız.madem lanbon.com.tr adresini ve markasını kullanıyorsunuz ,distiribütörüz diyorsunuz neden üretici sizi tanımıyor adresinizi sitenizde yayınlamıyor. üreticinin tanımadığı ve onaylamadığı bir distiribütörlük görmedim hayatımda.

2.Biz durumu çözemedik üreticiye mail gönderdik ve ardından telefon açtık herkes ilteşim bilgilerini görebilir.LANBON. Firmanın satış kısmından Sanny Yang isimli kişi sizin yani lanbon.com.tr yani Bilginer güvenliğin kesinlikle kendileriyle bir ilişkinizin olmadığını izin alınmadan isim ve tecil yaptırdığınızı kısa sürede bunla ilgili size dava açılacağını söyledi.Lütfen yanlış ise bu bilgi düzeltin sonucda başkası arasa da bunu söyleyecekler sizin iyiliğiniz için tekzip ediniz lütfen.

3.Üretici sizin sadece 1 adet set satın aldığınızı kesinlikle ürün tedarik edemeyeceğinizi elinizde demo amaçlı sadece 1 set bazı ürünlerden olduğunu söyledi.

4.daha sonra google üzerinden arama yaparken Gaziantepde bir firmanın sitesinde ürünlerinizi gördük site adresi budur
altinparmakekolojikev Sonra yetkilisi ile görüşüldü sizinle çalışmadığını hatta size bir proje için ödeme peşinat yaptığını ama 3 aydır ürün alamadığını oyaladığınızı söyledi.Adres yukarıda telefon numarası da var merak edenler sorabilir.
5.Daha sonra üreticinin sitesinde bulunan satıcıyı aradık www.teknoev.com onlarda aynı seyleri söylediler dava açacaklarını söylediler. adres yukarıda isteyen kişi arasın görüşssün.

Ben bunları neden yazıyorum peki onu da açıklayayım.

1.Eğer ortada bir yanlışlık varsa düzeltin hakkınızdaki iddialardan kurtulun diye aslında size iyilik yapıyorum.
2.Bizler burada emek ve zaman harcıyoruz kalkıp distiribütörüm diyorsunuz benim gibi tekniker arkadaşlar araştırıyor dökümanlar indiriyor ya kardeşim emek ya anla artık emek harıcıyoruz müşteriye bir sey teklif ediyoruz gidiyoruz geliyoruz para harıcıyoruz istanbulda bir yerden bir yere gitmenin maliyeti ve ne kadar zaman harcanıyor biliyormusunuz ne hakkınız var insanları boş yere oyalamaya güvenlerini sarsmaya.

3.Distribütörlük çok ciddi bir iştir 1 demo set ürün getirip sonra ben distirübütörüm demek ne kadar doğru ? Distiribütörüyüm dediğiniz firma bile sizi tanımıyor sitesinde yayınlamıyor ve bizle alakası yok diyor.
 
ben de merak ediyorum tolga bey ;tek isteğim insanların zaman ve emeklerinin çalınmaması.sadece lanbon arkadaş ne cvp verecek bekliyorum.
 
DemirhanBey Merhaba, İlk başta aklınızdaki sorular için siteye üyeolmanızı taktir ediyorum.Eğer gerçekten sorulara cevap arıyorolsaydınız bizi arardınız.Karalama Politikası çok güzel tebrikederim.Çinden ithalat yapmadığınız çok belli oluyor. Sebebinegelince, bahsettiğiniz web sitesindeki adres sözde LANBON ürününüsatıyor fakat markası LANBON bile değil. Bunu nedenaraştırmadınız.Eğer Bir usulsuzlük yapmış olsaydık BizLANBON Markasını kullanamazdık.İsteyen İstediği DavayıAçabilir Bu konuda sıkıntı yok.


Bahsettiğinizantepteki firmayla az önce görüştüm.Kendisi Böyle bir diaologunolmadığını iş yeri değişikliği nedeniyle mal alamadığını belirtti.

Buarada Çin Lanbon Üretici değil toplayıcıdır. Ürünleri toplarFakat LANBON LTD.ŞTİ Üreticidir. Gelmek İsteyen Olursa YerimizSerbest Bölgede Distribütör de BİLGİNER LTD'dir Anlamadığımşey benim Distribütörlüğümle benimle hiç görüşmeden yorum yapmanız. Sizin yerinizde olsaydım gerçekten bu kadar emek harcasaydınız Mersine gelir Kim bunlar ya derdiniz ve aklınızdaki tüm sorularınızın cevabını bulabilirdiniz. Demekki gerekliaraştırmayı yapmamışsınız. Üretici dediğiniz 1 adet setaldığımı söylemiş :))) peki biz bayilerimize ürünleri nasılgönderiyoruz :))) Denemesi sizden o kadar eminseniz kendinizdensiparişinizi alayım. İstanbula kargo 2 gün :)))
Buarada Merak ettiğim Bir şey daha var Size göre Distribütörnedir ? Bir malı farklı markayla getirene mı Distribütördiyorsunuz. Size şunuda belirteyim bizden önce Lanbon ÜrünleriKullananların dediği biz bu özellikleri bilmiyorduk.Ve busektördeki emek harcayanları bizzat yerimize davet ediyoruz.
TekarTekrar Söylüyorum LANBON Markası Türkiye Cumhuriyeti SınırlarındaBilginer LTD'ye aittir. Ve Gümrüklere gerekli talimatlarverilmiştir. Sadece Marka olarak değil tasarım olarakta BilginerLTD' ye aittir.


Saygılarımla
 
ben de merak ediyorum tolga bey ;tek isteğim insanların zaman ve emeklerinin çalınmaması.sadece lanbon arkadaş ne cvp verecek bekliyorum.
Siz Neyden bahsediyorsunuz. Kim kimin emeğini çalmış.Emek veren İnsan emeğine sahip çıkar. Lütfen Tam Bilgileri Öğrenin Neyin ne olduğunu bilin Ondan sonra çamur atın. Tek Sorum Neden Bizi Aramadınız yada madem bu kadar emek harcıyorsunuz Antep' i bile aramışken bizimle irtibat kurmamanız düşündürücü.
 
Değerli Arkadaşım siz aranıp ürün sistem ve fiyatlar ile ilgili zaten bilgi alındı ve sizi aradıktan sonra bu araştırma yapıldı durduk yere yapmadık.Siz soru sormak yerine yukarıda yazılanlara neden cevap vermiyorsunuz onu da anlamış değilim zaten
 
Değerli Arkadaşım ;

1.)Resmen cvp yazmak bir şeyler söylemek kendini parçalamıssın ama saçmalamışssın.Sen diyorsun ki bu firma üretici değil toplayıcı bak adamlar iyi yada kötü üretici saçmalıyorsun ce belgelerini yayınlamışlar sitelerinde sen üreticisin allah aşkına şu üretim yaptığın yerin web sitesini ,adresini yada telini herhangi bir bilgisini verirmisin ?
Üretim iznin yada üretim yaptığına ilişkin 1 tek belge koy allah aşkına.Ama photoshoda hazırlama evrakda sahtecilikten dava açılır cezası büyüktür haberin olsun.

Ya da bir tane ürünlerle ilgili resmi belge yayınla ,üretim yaptığına ilişkin bir tane belge koy ya çok mu zor ben de senden özür dileyeyim.

2.) Kaç tane bayin var ? kaç tane proje yaptın ,referansların adresleri nedir allah aşkına bir söyle de bilelim bol keseden sallıyorsun.

3.Gümrüklere ne talimatı veriliyor bir söyle de onu da bilelim sen bakanmısın ?müsteşarmısın gümrüğe talimat verecek :))

4.Evet alan adı almış olabilirsin ama bu senin üretici olduğunu göstermez bunu ticaret sicil gazetesine ekleyen herkes alır sen adamlardan habersiz koyup almıssın.

5.Ben de tekrar tekrar söylüyorum sen de üreticiysen ben senden özür diliyeceğim bu da yetmeyecek Etek giyip bu resmi de bu sitede yayınlayacağım :))

Neyse yorulma cvp yazma takdiri okuyanlar yapsın.
 
nasıl bir saldırıdır bu alan adından bahseden kim Türk Patent Enstitüsü - Çevrimiçi İşlemler gumruklere verdiğim yazıda bu Marka Bilginer LTD ye aittir.Detaylara bakmak istersen sinai mülkiyet hakları ile ilgili detaylara bakabilirsin. Üretimle ilgili evraklar Yoksa O arkadaş sizmisiniz. Çinle aramda resmi sözleşmem var. Hoş Çin bunu herkesle yapıyormuş. Bayiler konusuna gelince emin ol sektörde varım. Ve Sözde LANBON Satanların müşterilerine desteği bile ben veriyorum . Ve Türkiyede Lanbonu Benden ucuz kimse yapamaz. Sçzde çalıştığın firmanın web sitesi yok. Tüm Kayıtları inceledim ecs diye bir yerede teklif verilmemiş. Senide anlıyorum Meyve veren ağaç Taşlanır. Sıkıntı yok Ürünlerle ilgili sorunun olursa 0532 714 26 66 0324 337 46 29 yardımcı oluruz. ve yakın zamanda özür dileyeceksin.
Şunuda belirteyim çinde verilen adres Xenon markası satıyor LANBON Değil. Etiketle LANBON Yazısını kapatıyor. :)

- - - Updated - - -

nasıl bir saldırıdır bu alan adından bahseden kim http://online.tpe.gov.tr/web/index.html gumruklere verdiğim yazıda bu Marka Bilginer LTD ye aittir.Detaylara bakmak istersen sinai mülkiyet hakları ile ilgili detaylara bakabilirsin. Üretimle ilgili evraklar Yoksa O arkadaş sizmisiniz. Çinle aramda resmi sözleşmem var. Hoş Çin bunu herkesle yapıyormuş. Bayiler konusuna gelince emin ol sektörde varım. Ve Sözde LANBON Satanların müşterilerine desteği bile ben veriyorum . Ve Türkiyede Lanbonu Benden ucuz kimse yapamaz. Sçzde çalıştığın firmanın web sitesi yok. Tüm Kayıtları inceledim ecs diye bir yerede teklif verilmemiş. Senide anlıyorum Meyve veren ağaç Taşlanır. Sıkıntı yok Ürünlerle ilgili sorunun olursa 0532 714 26 66 0324 337 46 29 yardımcı oluruz. ve yakın zamanda özür dileyeceksin.
Şunuda belirteyim çinde verilen adres Xenon markası satıyor LANBON Değil. Etiketle LANBON Yazısını kapatıyor. :)
 
Bu arada Neyin peşinde olduğunu hala anlamadım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst