Kumanda sorunu

kumpas

Üye
Katılım
7 Eyl 2007
Mesajlar
87
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar bizim soğutma sistemini kumanda ettigimiz displayin tuşları çalışmıyordu söktüm içindeki plastik butonların kömürü bitmiş kumanda etmiyor piyasadan sıvı karbon kömür aldım sürdüm fazla gitmedi tekrar aynısı oldu sıvı kömürün yerine uygulayacağımız bir yöntem var mı? veya kaliteli bir sıvı kömürü nerden bulabilirim? İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
sigara folyosunu kağıt delgeci ile (dosyalamada kullanılan) delerek yuvarlak daireler elde edeceksiniz.bunları kumanda lastiklerine güzel bir yapıştırıcı ile yapıştırın.uzunca bir süre idare edecektir.özellikle marlboro light kullanırsan daha iyi olur.(son cümle şakaydı.)kolay gelsin.
 
hakan1846 abicim seni benim konuma yardım ettiğin günden beri takip ediyorum işte şimdi dikkatimi çekti şu yorumunuz (öneriniz) evet bizler genç yaşlahrda bişeyler öğreniyoruz ançak terçübeler ve pratik bilgiler zamanla öğreniliyor sizin üstün bilginize ve tercübelerinize ihtiyaçımız var her zaman isteseniz uğraşmassınız bu yorumlara filan ançak her kime yardım ettiyseniz sizten teşekkür ederim takipçinizim sizin gibi ustalara ihtiyaçımız var saten forumda şu ana kadar tek arkadaşlık listemdede siz varsınız diğer arkadaşlarımıda yapacağım vakit bulamıyorum bu sıralar tekrardan sözlerinizi ve yorumlarınızı seviyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,746
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst