Kumanda Devresi

Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
26
Starta basıldığında 2 motor çalışacak 3. motor 5 saniye sonra devreye giricektir. Stopa basıldığında 3 üde duracaktır Bunun Kumanda Devresinin çizimi nasıl olacak acaba yardım ederseniz sevinirim :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Starta basıldığında 2 motor çalışacak 3. motor 5 saniye sonra devreye giricektir. Stopa basıldığında 3 üde duracaktır Bunun Kumanda Devresinin çizimi nasıl olacak acaba yardım ederseniz sevinirim :)
Hazır a konmaya çalışmayalım bir çaba gösterin bu site sorum şu bana cevabını verin sitesi degil tek başınıza çözemediniz sorunları çözme amaçlı vardı r
Ben hep diyorum. Birazini yaptiginizi ve yarim kaldigini gosteren calismanizi yukleyin once buraya
 
Ya bakıyorum. Dün üye olmuş ve hep ödev soran yeni üyelerimiz çok fazla. Birileri ya diyor şurda şöyle bir forum var soru yazıyorum çözümü geliyor diyor ve geliyorlar yada rastgele buluyorlar.

Bende çaba göstermeyen hiçbirine yardım etmem önce çözüm için uğraş takıldığın yerde yardım edelim ama soru bu çözümü nedir denildimi içinde bir şeyler kopuyor.. Güzel öğrencilerim benim..
 
bu forumda sadece ödev için hiç emek vermeden hazıra konmak ıstıyenler çok benı özelden telefondan dahı arıyanlar var ben bu kışılere uzuluyorum nedenı madem bu meslege gonul vermıyecektın neden seçtın transistoru bılmıyen arkadaşlara sozum elektroniğe ilgin varsa yarı ıletkenlerın çalışma prensıbını kesınlıkle öğrenmelısın haa bişeyler bılıyorsundur bilgın eksık o zaten iki kelıme yazarsan veya konuşursan bellı oluyor o durumda yardım etmek boynumuzun borcu ama diplomam olsunda hangı bölum olursa olsun dıyerek bu bolumlerı seçtıysen benım goruşum tek kelımeyle başka kapıya yardım filan yok
 
Hocalarımız sağolsun kalkıp uzaydan falan soru getirmiyorlar ; sordukları sorular gayet net ; anlaşılır ; rahatça çözümlenebilir sorular . Argo tabiriyle kazık soru sorsalar anlayışla karşılanabilir belki durum.
 
Arkadaslar söylediklerinize katiliyorum forum gitgide ogrenci soru çözme forumu olmaya başladı.Birde çok ukala tipler türedi cevap vereni azarlayanlar bayan nicki ile soru soranlar yonetimin bu konuya el atması gerekiyor bence yada şöyle bir şey de yapılabilir ödül puanları ve beğenilen mesaj puanları belli bir seviyenin altında olanlar konu açamasinlar forum da bu kirlilikten kurtulur
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,066
Kullanıcılar
450,036
Son üye
murki

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst