Kontaktör ve termik röle 220 v motora nasıl bağlanır

Murat 0038

Üye
Katılım
24 Ağu 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31
Kontaktör ve termik röle nin 220 v motora bağlantısı
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Kardes forumu biraz arastir.aradigin sorunun cevabini bulacaksin.
 
İnternetin bilgi havuzu ( ya da çöplüğü mü desek ) olduğu günümüzde herkes herşeyin bilgisini internetten edinip bir şekilde kendisinin de yapabileceği gibi bir yanılsama ya düşüyor. Aslında buna sebep belkide kıt kanaat geçinen halkımızın nerden ne kadar para kısabileceğini hesaplaması da olabilir . İnsan ekonomik bir refah içinde yüzerken de her bir haltın bilgisini edinip kendisi yapmaya kalkar mı ; hiç sanmıyorum . Kendimden örnek veriyorum arabamı tamire götürüyorum usta hemen şu parçayı değiştirelim diyor ; ben sabah akşam başımı çatlatırcasına forumları tarayıp nasıl çözüm bulunur onun derdine düşüyorum yenisine para vermemek için ; paramın hesabını bilmesem heralde tak gitsin ulen derim ....
 
Son düzenleme:
Gugıla yazar gibi soru sormuşsun veya bakkala sepet uzatıp 2 ekmek bir süt der gibi ... her mekana girişin adabı olduğu gibi soru sormanın rica etmenin de adabı var.
Köyden bir süt alıyorum marketten aldığım süt yanında bulaşık suyu gibi kalıyor resmen ; dünyanın çivisi çıkmış :)
 
Köylü şehirliden daha uyanık hiç merak etmeyin :D
Sahtekarlığın, kötü insan olmanın yada iyi insan olmanın dili, dini, ırkı, milleti, şehirlisi, köylüsü olmaz. Allah doğru düzgün, dürüst ve inançlı insanlarla karşılaştırsın. [AMİN]
 
bizler ustamızın peşinden yanlış yere koşmuşuzuz ..keşki internet bukadar yaygın olsaydıda Google amcadan sorup öğrenseydik:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,040
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst