Kondansatör tipi sigorta 1a

glare

Üye
Katılım
30 Ara 2007
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar,

Şarjlı Matkabı ma ait Şarj cihazı çalışmıyordu içini açtığımda içinde Kondansatör tipi sigorta 1a sigorta olduğunu tahmin ettiğim devre elemanı var idi multimetre ile kontrol ettiğimde devre tamamlamadığını gördüm. yerine cam sigorta bağladım sigortayı attırdı,

Kondansatör tipi sigortanın yapısı cam sigortalardan farklı mı ? Kondansatör tipi sigorta attığında yerine aynı sigortayı mı takmamız gerekli ? konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum..

internet de Kondansatör tipi sigorta hakkında bilgi bulamadığımdan sizlerin yardımına ihtiyaç duydum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Devre üzerinde bulunan sigorta tam olarak bu şekilde idi..
R8951672-01.jpg
 

Kardeş ben kondansatöre sigorta bulamadım demiyorum. kondansatör sigorta hakkında bilgi bulamadım.. bu sigortanın çalışma prensibi veya yapısı hakkında bilgi istedim.. bu kondansatör sigorta yerine farklı sigortalar kullanılır mı diye soruyorum. cam sigorta takdım sigorta patladı büyük ses ile..
 
Yazılanlarin şaka oldugunu düşünerek gecenin bir vaktinde sadece gülüyorum. Arkadaşlar sigorta sigortadır yapmayın Allah aşkına patlamasının sebebi devrede arıza var bir kısa devre mevcut oraya cam sigortada olur tel atsanda olur. Ama sorunu gidermedigin sürece ne takarsan tak patlar. Bu arada sen o cihazı 3 5 sefer sigorta takip patlattiysa pekte hayır gelmez o cihazdan. "Bir sigorta durduk yere ve boşu boşuna atmaz... Mutlak onu attıran bir sebep vardır." Saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst