Kombinasyon Priz Kutusu

kagem

Üye
Katılım
13 Mar 2013
Mesajlar
156
Puanları
1
Kombinasyon kutusu iç bağlantısını bilmiyorum. Bildiğim prizlerin olduğu, kutunun üzerinde prizlerin olduğu, içinde her prizin kendine ait sigortasının bulunduğu. 1 üç 2 tek fazlı prizli kombinasyon priz kutusunda, 1 3x16A sigorta, 2 1x16A sigorta var. Bunlar kutunun içindeki tek besleme noktasından modüler veya bara üzerinden mi besleniyor, yoksa ayrı ayrı kablo beslemeleri mi giriş yapıyor? Sorma sebebim, ayrı ayrı kablo beslemeleri her sigortaya yapılıyorsa, buradaki üç faz ve 1 tek fazlı prizi şebekeden, diğer tek fazı upsten beslemek istiyorum. Tek bir besleme kablosu kutuya girip, tüm priz sigortaları buradan besleniyorsa bunu yapamam sanırım? Şimdiden teşekkürler.

Sanırım içine faz modülleri koyuyorlar. Şebekeden gelen 3 fazı modüle, modülden 3 faz ve tak faz priz sigortalarına, upsten gelen hattı ise, doğrudan tek fazlı bir prizin sigortasına bağlanması şeklinde yapabilirim sanırım. Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst