Kendi işimi kurmak istiyorum

Sermayen yoksa hiç hayal kurma o zaman kenarda en azından 15 bini olması lazım.O da başlangıç için:)



yok be abicim sende ne yaptın 15 bin lira fabrika mı açıyon o parayla ???? :) en az 1.5 -2 milyr yeter oda mal almak için zaten başka ne masrafın olacak ? dükkan açmıyacaz ki okadar para laızm olsun .. ??

elektronikte yaklaşık 10 yıldır ticari olarak tasarım yapıyorum. iki kez işyeri açtım kapattım. vergi ile uğraşmaktansa aynı işlerimi evden yapıyorum çok mutlu ve huzurluyum. sonuçta çalıştığım şirketler için değişen birşey yok sonuca ulaştıktan sonrası teferruat.
evi laboratuvara çevirdim odamı. her türlü test cihazım var. sende bu şekilde başlayabilirsn önemli olan reklam ve işini iyi yapabilmen.


hay ağzını öpim abicim işte budur ya :) benim demek istediğim anlatmak istediğim budur işte abicim bir kaç yerde reklam verdikten sonra gerisi tefarruat sen haticeye değil hocam neticeye bakacan sorunsuz temiz iş yaptıktan sonra gerisi hikaye .... :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
En güzeli ilk başta evde başlayıp el altından yapmak. Piyasada tutulduktan sonra resmi işlemleri yaptırmak gibi geliyor bana. Bende 15 senedir elektronik kart tamiri yapıyorum bir tekstil fabrikasında artık kendi iş yerimi açmak istiyorum ama arkada güvence olmayınca biraz zor.
 
kurumsal yerlerde 30-45-60- gün gibi ödeme takvimi belirlenir tabi birde fatura lazım bunları nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz.?
 
valla artık karar verdik yapacaz bu işi. elektronikci bir abimiz var onunla beraber yapacaz. ama ilk başta elektronik kart tamiri gib işlerlerle başlıyacaz. daha sonra talebe göre elektronik malzeme satma işine girecez. fatura olayınıda bu biizm ortağın dayısının oğlu muhasebei o bize bir güzellik yapacak halledecez bir şekilde yani ... :)
 
yav kardesim is yeri acacam tamir yapacam bunu yapacam diyosun.ne isin var tamirle üretimle.sor bakalım yukarda yazanlara zengin olanı varmı.tamam rızkın onda dokuzu ticarette ve cesarette ama benden sana kardes tavsiyesi tamirmis üretimmis kafayı yeme.en güzeli yahudi kafası al gülüm ver gülüm.şunu yapacam dersin senin yapacagının 1/4 fiyatına çinden geldigini görürsün.bence internet üzerinden ticarete kafayı yor.(KELIN ILACI OLSA KENDI KAFASINA SÜRERDİ,en iyisini kendin bilirsin.)
 
acı ama gerçek alarmko doğru söylemiş. ben yine mesleğimi sevdiğim ve vazgeçemediğim için tasarımla devam ediyorum ama al-sat daha kazançlı. eğer amaç tamamen para ise alarmkonun fikri doğru fakat herkez bu şekilde düşünürse türkiyede üretim biter devrim arabası mevzuları yeniden yaşanır.
 
Abilerim, kardeşlerim.... Memlekette sermayen yoksa bu işler bitmiştir. Sen bu işleri 1 -2 milyarla zor yaparsın. Hele web sitesinden satış yapmak ve web tasarımı gibi olaylar zaten 5-6 bin lira tutar (web tasarımı biliyorsan sorun yok ama sanal pos almak için baya teferruat ve resmi belgeler vergi mükellefliği lazım.). tamirle zengin olamazsın. az sermayen varsada bu parayıda batırma derim.
 
:D yav arkadaşlar neden böyle karamsarsınzı ki ??? tamir deidysek herkesn yaptığı tv radyo tamiri demekdik ya ? tamam onlarda olacak ama bizim asıl meleğimiz işimiz arabların dijital gösterge tamiri çerçeve tamiri gibi işler olacak önceliğmiiz bu. Helde benim bulunduğum ilde bu işi yapan 2 kişi var birisi sanyaide bir usta diğeri biz yani3 .kişi yok bu işte benim bu işi ortak yapacağım abi adam şehi dışındab sürekli bu işi alıp yapıyor .... onun dışında üniveriste öğrencileri için hazır devreler efendime söylim büssürü şey olacak mesela benim bu ortak arabalar için çpk değişik projeleri var yani kimsede olmayan kimsenin yapmadığı şeyler. yakında bitecek o projesi siteye koyacaz bu arada sitemizi ziyaret edin bir bakın biraz eksiği var ama zmanala düzeltecez...... :)

www.ogutelektronik.com
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst