zanax
Üye
s.a arkadaşlar sizlerin bir konuda fikirlerinize yardmınıza ihtiyacım var . Şimdi ben meslek lisesi elektrik- elektronik böl. mezunuyum az buçık anlarım bu işlerden ama daha çok elektroniğe merakım var ara kendi kendime devre v.s şeyle ryaparım .. Velhasıl internette bir çok elektronik malzeme satan siteler var zaman zaman belki sizlerde görmüssünüzdür. Mesela ben geçen sene şurdan elektronik malzeme aldım Robot Malzemeleri, Robot Kitleri, Motorları, Sensörleri, Tekerlekleri -Robotistan.com bu adamlar normalde üniveriste öğrencisi ama işi henüz yeni yeni ticarete döküp dükkan v.s açmışlar üstelik ben malzeme aldığım fatura bile kesmediler. yani demem o ki bende bunlar gibi uafktan ufaktan internet üzernden malzeme satan bir site yapsam kendim 3 -5 bişeyler dükkan açmadan evden internet yoluyla satsam acaba nasıl olur ? çünkü ben sık sık internetten malzeme aldığım için bu şekilde yapan çok insan görüyorum bizde böyle bişey yapsak acaba nasıl olur. bursada elektronik işiyle profosyonel olarak uğraşan arkadaşım var oda bana biraz yardımcı olacak sizler nediyorsunuz peki ??????