KENDİMİ SÜRESİZ BANLIYORUM.

ŞEF

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
1,967
Puanları
806
Yaş
64
Bu siteye 25/06/2007 tarihinde üye olduğumda üye numaram 5 bin küsurdu. Eskiden üye numarası profil bilgilerinde yer alıyordu, şimdi yazmıyor.
Google'da arama yaparken benim açtığım konularla ilgili olarak çok sayıda üye de kayıt oldu.

3 sene önce siyasi içerikli bir yazıyı yöneticilere şikayet ettiğim halde, bunun siyasi yazı olmadığı kanaatiyle müdahale etmediler. Yöneticilerin kendi görüş doğrultusunda olduğu için konuyu kilitleme ihtiyacı duymadılar. Ben de konunun kilitlenmesi için elimden geleni yaptım. Onursal üye olan ilk 3 kişiden biri olduğum halde onursal üyeliğim iptal edildi. Ben, süresiz olarak uzaklaştırılmamı istediğim halde bunu yapmadılar. Foruma girmeye uzun süre ara verdim, dayanamayıp tekrar yazmaya başladım.Benim için çok önemli olmasa da onursal üyeliğimi tekrar verdiler.

Şu an serbest konular bölümünde o kadar çok siyasi içerikli yazı var ki haddinden fazla. Yazsam olmuyor, sussam gönül razı değil.

"Hamaset yapmıyorum bizatihi gerçeğe ayna tutuyorum kendimce " başlıklı konuda geçmiş ile günümüz arasındaki farkı gösteren bir yazımdan dolayı, ya da dolaylı olarak buna sebep olduğum için konu kilitlendi.

Sadece serbest konularda yazan, başka hiçbir yerde kimsenin derdine derman olmamış, yazdıklarında da karşısındakini küçük düşürecek nitelikte yazan, tüm yazıları siyasi kokanlara bırakıyorum forumu.

Ne yapayım, elimde değil. Haksızlığa karşı sabır gösteremiyorum. Sabretmeye çalışıyorum ama o da bir yere kadar.

Umarım bundan sonra konular kilitlenmez.

HOŞÇAKALIN.
 
sayın şef dunku kilitlenen konu bende takıp ettım o konuyu veya benzerı konuları genç arkadaşlarımızdan bir iki kişi ama bilinçlice ama bılmıyerek konunun altını ustune getırıyorlar yonetımde haklı olarak kapatıyor burada yonetımın tek hatası bizim gorduğumuz o kişilerı gormemesı belkıde yonetımce bız haksız olabılırız oyleyse sızınle aynı fıkırdeyım fıkırlerımı paylaşacak veya fıkır alacak forummu yok gıder oralarda paylaşirım yonetım gormedıyse bu kişilerı o zaman neden bu konuları karıştıran kişiler uyarılmıyor artık görsünler lutfennn
 
Sayın ŞEF bahsi geçen konunun neden kapatıldığını konunun sonuna yazdım. Bahsi geçen konu sizinle alakalı bir yorumdan dolayı kapatılmadı. Karşılıklı geçen tartışma hakkında cezai işlem uygulanacak bir durum olmadığı için tek tek suçlu aramadım. Sadece konuyu kilitledim. Buranın teknik bir forum olduğu siyasi tartışmaları kaldırmadığı bir defa daha ortaya çıktı. Bundan sonra bu tip konular açılır açılmaz kilitleneceğine emin olabilirsiniz.

Tekin bey Kontrolkalemi.com yönetimi olarak tarafsızlığımızı koruyoruz. Kişisel fikirlerimiz ne olursa olsun forum kuralları neyi gerektiriyorsa onu uyguladığımıza emin olabilirsiniz. Bu arada kastettiğiniz üyelerimizin kaç defa ceza aldığını, tarihleri ve nedenleri ile birlikte https://www.kontrolkalemi.com/forum/yonetim-mesajlari-and-duyurular/2260-yasakli-kullanicilar.html isimli konudan takip edebilirsiniz.
 
sn. Şef uygun görürseniz size bir ay forumda yöneticilik yetkisi verelim. ve bu tür konuları kimseyi kırmadan çözmeye çalışın. insan ne yapacağını şaşırıyor. mutlaka birileri kırılıyor veya kilitlenme sebeninin kendisi olduğunu düşünüyor. bahsettiğiniz konuyu okuyanlar zaten kimler tarafından konunun kilitlendiğinin farkına varacaktır.
 
Son düzenleme:
Seninleyim İskoçyalı abim ! Size yöneticilik versinler ilk beni banla süresiz...
 
Entrasan bir tepki gerçekten, fırsatını bulan forumda ters düştüğü kişi için ceza aldırmaya çalışıyor...
 
Merhaba arkadaşlar,özellikle sayın ŞEF ve sayın TEKİN beylere merhaba , sizin gibi siteye katkı sağlayan büyüklerimizin katkılarının devam etmesini,aksi bir durumda bundan kendimi sorumlu tutacağımı ve üzüleceğimi bilmenizi isterim.Çünkü sitemizde sizin gibi tecrübeli teknik elemanlardan bazı genç arkadaşların öğreneceği çok ama çok şeyler var.Lütfen yazmaya ve katkıda bulunmaya devam edin.Sayın yelek sevgili kardeşim sizede hayatta başarılar dilerim zaman zaman dara düşünce beni hatırlarsınız.....Sitemizdeki çok değerli ve donanımlı üyelerimizin paylaşımlarından çok yararlandım,acizane katkıda bulunmayada çalıştım bunun karşılığında dualarınızdan başka hiçbir beklentim olmadı.Sitemizin sayfasını ziyaret etmeye uzun bir ara vermeyi düşünüyorum çünkü ben kendimi yeterince ifade edemiyorum ! En azından yanlış anlamalara sebeb olmayayım :) "Kimin umurunda ..."sesleri gelir gibimi acaba .... olsun tavrımız belli olsun dostlar aksilikler sizden uzak olsun.....her şeye rağmen seni seviyorum kontrolkalemi.com :)
 
Son düzenleme:
bende aynı fikirdeyim
 
arkadaşlar pireye kızıp yorgan yakmayalım rica ediyorum. lütfen hiçbir arkadaşımız görüşü ne olursa olsun siteden ayrılmasın bizim buradaki amacımız birilerine görüşlerimizi kabul ettirmek değil aksine fikir paylaşımı yapmak. hepinizi çok seviyoruz, bilgileriniz ve fikirleriniz bizim için çok önemli.
 
Sayın Üyelerimiz;

Siyaset, eğitim sistemi ve yaşam standartları arasında malesef çok ince bir çizgi mevcut.Bu çizgi aşıldığı anda müdahale etmeye çalışıyoruz.Tabi bazen geç kalınabiliyor yada dikkatten kaçmış olabiliyor.Ama tüm yönetici arkadaşlarım ve ben elimizden geldiğince bu ince çizgiyi ihlal ettirmemeye çalışıyoruz.

Sn. mustafatemel_5885 'inde söylediği gibi bizi kimsenin siyasi görüşü, dini , dili , mezhebi yada etnik kökeni ilgilendirmez burası mesleki bilgi paylaşım sitesidir burada sadece mesleki tartışmalar ve yardımlaşmalar yapılır.

Önce ki senelerde Serbest konular bölümünü kaldırmayı düşündük fakat gelen talepler ve istekler doğrultusunda bu düşüncemizden vazgeçtik. Bizim kimseye düşman olmaya yada bizim dediklerimiz ve isteklerimiz olacak tarzı bir düşüncemiz olmadı olamaz.Sonuçta tüm yönetici arkadaşlar hobi olarak zevk için bu işi yapıyorlar.

Onun için her kapatılan konuda ; haklı olan yada haksız olanın yanına geçip ver yansın etmenin hiç bir anlamı ve manası bulunmamaktadır.

Her açılan konunun siyasete doğru kayma ihtimali olduğu sezildiği anda konu kilitlenirse; bu seferde öyle bir ihtimal yoktu neden kilitlediniz diye isyan edeceksiniz.

Sitemizin kuralları gayet açık ve nettir Sayın Üyeler ; Saygı çerçevesinde, dozunu kaçırmadan mesleki tartışmalar ve bilgi alış verişi bunların dışına çıkmak yasaktır.

Sitemize ilk üye olduğunuzda sözleşmeyi okuyup onaylıyorsunuz.Üye olurken hepsine evet te üye olduktan sonra neden bu isyan anlam veremiyorum doğrusu.

Tuhaf karşıladığım diğer bir durum gruplaşma.Bu sitede yöneticilerin hepsinin adına rahatlıkla söyleyebilirim ki ; hiç birimiz kimseye kin gütmez yada kişiye göre davranmaz kural neyse o uygulanır. Ama nedense olayları uzaktan izliyorum bir sorun oluyor "A" üyesi ceza alıyor ,uyarılıyor , yada geçerli bir sebepten konusu kilitleniyor veya siliniyor. Hemen akabinde "B" üyesi geliyor "C" üyesi geliyor ortaklaşa bir savaş açılıyor.

Bu konularla uğraşmayın arkadaşlar bakın diğer üyelerden ne öğrenebilirim,diğer üyelere ne verebilirim. Yaptığım işi nasıl geliştirebilirim bunlarla ilgilenin.Forumu bunlarla meşgul edin.

Tabi ki bir haksızlığa uğradığınıza inanıyorsanız susun , sessiz kalın demiyorum.En doğal hakkınızdır hakkınızı savunmak. Özel mesajla bizlere ulaşın hepimizin iletişim bilgileri mevcut.Bu gibi durumları böyle halledelim bir konu açıp ver yansın etmenin forumu bu şekilde meşgul etmenin hiç bir anlamı yok.

Saygılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst