Kaynak makinesi

Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
26
merhaba;sorum şu elimizde bir DA makine var biz bu makineyi kaynak makinesi olarak kullanabilirmiyiz ve neden?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
voltajı,akımı ne? muhtemelen kolayca yanabilir kaynak makinası trafosu özel onlar bile yanıyor hatta uzatma kablosunu bile yakabiliyor.
 
merhaba;sorum şu elimizde bir DA makine var biz bu makineyi kaynak makinesi olarak kullanabilirmiyiz ve neden?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
evet evlat kullanabilirsin, ben o makineyi yaparken kaynakta yapsın diye tasarlamıştım zaten,
nedeni ne gelincede kablumbağa deden.
yahu nasıl bu kadar cahilce sorular sorabiliyorsunuz sizler? amperini voltajını şeklini şemalini görmediğim bir cihazın adını bile bilmediğim şeyini hayal hayal bile edemediğim cihaz nasıl kaynak yapabilir? bu pandemi sürecinde ne kadar cahil bilgisiz ve kullanmak istemediğim sıfatlara sahip insanlar yetiştiğini gördüm. yazık gerçekten çok yazık
 
Cok sıklıkla, sorusu olan arkadaşlara diyoruz, veya ben diyorum. Sorunuz/sorununuz hakkında, anlaşılı bilgiler verinki,verilen cevaplara absürt demeyeseniz. Herkes müneccim olmadıgına göre, verdiğiniz bilgiye göre olsa, olsa tahmini ile bir cevap verecektir. Nokta atışı tekbir cevpda dogruyu bulmak belki belki tesadufen % 1 olacaktır.
Bahsettiğin DA makınası adı/cinsi, gücü, tahrık cesidi vs vs bir cok soru var.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst