Kaynak makinesi

ugurcocuk

Üye
Katılım
30 Eki 2014
Mesajlar
195
Puanları
1
Yaş
40
Iyi gunler kardeşlerim kaynak makinesi arayışındayım bir dostum ottotech marka yerli ürün onerdi. Biraz arastirdim 160 amper manuel olan 200 amper dijital den daha pahalı(ikisi de inverter) acaba neden iki urun arasında kaldım yardimci olurmusunuz? Resimde olan Ustteki kırmızı ve mavi den bahsediyorum
Screenshot_20200719-164503_Chrome.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Ben elimde bulunsun işte küçük çaplı kendi işlerimi yaparım hani bi yerde bir sensör için metal kaynatırım yada işte küçük çaplı işlerde kullanırım diye bir tane mağazadan aldığım ürün var görseli örnek olsun diye linkini koydum
https://www.byhirdavat.com/urun/stayer-kaynak-makinasi-citywork-125a-2-kg

Ama makine benim aklımı aldı hiç göründüğü gibi ufak tefek bir şey değil aksine canavar gibi bir makine çıktı çok da memnunum.

Ama dediğim gibi benimkisi basit işler için alınmış bir makine yani kalkıp çatı kaynatmaya çalışmadığım için çok da hoşuma gitti.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,258
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst