Kaynak makineleri şemaları

paskomya

Profesyonel Üye
Katılım
10 Eki 2009
Mesajlar
8,390
Puanları
2,556
Yaş
60
Konum
bodrum
arkadaşlar ben tamirciyim şema okumasını bilmem, ama işinize yarayacağını düşündüğüm 92 adet kaynak makinesi şemasını sizlerle paylaşıyorum. ana üretici bildiğiniz kaynak makinelerini şirketler için üretir. isterseniz ken markanızla bile ürettirebilirsiniz. kasa tasarımı ve etiket yeterli. örnek olarak express weld marka en çok bildiğimiz markadır. ama içini çinli amcalar üretiyor ve adı ZX7 bir çok marka bu kartı kullanıyor. hiç bir parçası farklı değil. sadece 160-200 amper olanlarda mosfetler değişiyor. ihtiyacı olanlar arşiv yapacak olanlar indirsin.
https://disk.yandex.com.tr/d/Zf1s7iAGqCPLNw
 
eline, emeğine saglık usdat,,,,
Kıymetli Ustam ; çok teşekkür ederim.
sayın ustalarım ben bunu araştırdım buldum, bulamayan ihtiyacı olan kişilere kolaylık olsun diye yükledim. hani ben ben okur yazar değilim desem de azıcık sitemizden edindiğim bilgiler sayesinde okuya biliyorum.
hani bilenler benden daha iyi görürler, anlayanlar daha fazla faydalanır, dedim. yoksa bana lazım olacağı onyüzmilyonda bir( sanırım buradaki espriyi anlayan anladı)
 
Ustam eline ve emeğine sağlık...
benim o planlara bakıp, varsayalım alimünyum direnç olsun, anlayan ve okumasını bilen kişi bir bakışta görür, :) ben ise o direncin yerini bulup okuyana kadar en az 15 dakika gerekli. kusura bakmayın cahilim bu konularda ama aynı zamanda da tamirciyim.
 
Allahu teala razı olsun abim...! Teşekkür ederiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst