Kael'in yeni reaktif güç kontrol rölesi: Kael VARkombi-18-PC

anladıgım kadarı ile klemsan ve entes karsı rakıp olarak bu urunle(kael) bende piyasada varım diyor
 
Semih Hocam , firmaya aldıracağım cihazınızdan , özelden fiyatını yazarmısın cihazın..teşekkürler
 
öncelikle hayırlı olsun diğer rolelerden farklı güzel bir görünümü var ki eminim teknik olarakta fazlası ile işimizi görecektir.lakin benim tüm role üreticilerine inceden bir sitemim olacak.eskiden kompanzasyon işi belli teknik elemanların işi idi yani her pense takan icabında kompanzasyonda yapabilirim demiyordu,ama şimdi rolelerin çalışması ve devreye alınması okadar basitleştiki teknik bağlantı sorunları bile kendisi düzeltir oldu. kısaca üç tane akım trafosu 3-5 kondansatör kabalabi bağlantı ver enerjiyi tamamdır,oranlar %15-%14...ben son zamanlarda bu tarz kompanzasyon yapana çok rastladım.bunun yegane sebebide rolelerin artık 10 numara imal ediliyor olmalarıdır.iyi mi oldu kötümü oldu bilemiyorum ama sonuçta nasip meselesi ama şundan eminim panolarda içdizayn ve kablolamada estetiğin kalmadığını düşünüyorum.hatta geçenlerde bir zaatın yapmış olduğu kompanze arızasına gittiğimde inanın hatta ben ona pano demiyorum örümcek ağına benzeyen sistemden korktum ve müdahale etmeden panonun komle baştan rezerve edilmesi teşhisiyle ordan ayrıldım.bilmem anlatabildim mi herkeze kazasız belasız çalışmalar dileğiyle.
 
Doğru söylüyorsun kahramantürk,röle firmaları ne kadar akıllı röleler yapsalarda,hala k-l uçlarını yanlış bağlayanlar mevcut,hatalarınıda röleye çamur atarak kapatmaya çalışıyorlar,reaktifin ne demek olduğunu bilmeden ezbere kompanzasyon yapanlarla dolu piyasa.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaelde çalışan bir arkadaşımdan (semih bey değil,kaelde bir tek o çalışmıyor) duyduğum kadarıyla rölenin fiyatı 750TL civarı olacakmış. teknolojisine ve özelliklerine göre makul bir fiyat gibi geliyor. net olarak artık win fuarında göreceğiz bakalım.
 
Semih bey Varkombi-18 dokümanını eklemeyi unuttu.Aflarına sığınarak ekliyorum.Bizim de
bu konuda Avrupai bir rölemiz olmuş gözüküyor.Kompanzasyon rölesinde son nokta diye-
miyeceğim ,fakat,son noktaya yakın olmuş.Kael'i bu üretimi nedeniyle kutluyorum.
 

Ekli dosyalar

  • VARkombi-18 El Kitabı.rar
    1.4 MB · Görüntüleme: 62
Kael,Varkompi-18 röle prospektüsünde değişiklik yapmış.Yeni kullanım kılavuzu ektedir.
 

Ekli dosyalar

  • VARkombi-18 El Kitabı.rar
    1.4 MB · Görüntüleme: 30

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst