Kaçak akım algılama rolesi

Katılım
4 Eyl 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Beyler bir sorum olacak okul yurt binası ana tmş'ye konulan açtırma bobinin var ve bir tane acil enerji kesme butonu var(normalde açık kondak).Ve açtırma bobini kaçak akım algılama rolesine bağlı.Simdi benim istediğim şey acil enerji kesme butonunu kaçak akım algılama rolesine nasıl baglanilacak bir türlü farklı yöntemler kullandım ama olmadı.enerji kesme butonuna bastığımda ana binanın elektriği kesilmesini istiyorlar.Kacak akım algılama role markası federal
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Tmm ana tmş de açtırma bobını var demişsiniz, kesme butonu da Tmş nın actırma bobınıne girin, basınca tmş yı açtırsın, tmş nin markası ne?
 
Tmş’nin markası federal.Tmş’takili olan açtırma bobini kaçak akım algılama rolesine bağlı ve enerji kesme butonu kaçak algılama rolesine bağlanmasını istiyorlar
 
Dikkat edin 2 tip açtırma bobini vardır. 1)şönt açtırma bobini 2)Düşük gerilim açtırma bobini

Her ikisinin bağlantı şekli farklıdır. Düşük gerilim bobini sürekli enerjidedir, gerilim düştüğünde ve kaçak akım algılandığında röle üzerinden açtırılarak koruma sağlanır dolayısıyla röle NC kontağına bağlanır. Şönt açtırma bobini normal çalışmada enerjili değildir kaçak akım algılandığında röle NO kontağı üzerinden enerjilendirilerek açtırma yapılır.
https://dqmaa2ub4wkli.cloudfront.ne...es/experts-area/answer-attachments/rd3_tr.pdf
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst