Kırıcı Delici Tavsiyesi

Kırıcı Delici Hangisi

  • Makita HR 2470 Kırıcı Delici Matkap 2.6Kg 780W 2.7 Joule

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    7
Katılım
20 Ağu 2016
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
32
Arkadaşlar özellikle elektrik işi için kırıcı delici önerileriniz nedir ve birçok markada mandreni değişen ve değişmeyen kırıcı delici satılıyor sizce değişmeyen daha dayanıklımı
 
İşyerinde bosch 2-26 sds plus kırıcı delici kullanıyorduk. Çok fazla kullanmamıza rağmen hiçbir sorun çıkarmıyordu. 1 saat boyunca betona yarık açmak için kullanmıştık makine alev alacaktı ama yinede o şekilde devam etti. Diğer malzemeleri kullanmadığım için birşey diyemem.
 
bosch 2-26 sds plus ı bizde uzun süredir kullanıyoruz, akla gelebilecek her türlü elektrik işinde de kullandık. Hiç yolda bırakmadı, tavsiye ederim.
Vacip arkadaşım akatılıyorum. Bosch kalitesine güvenerek bu modeli sizlere tavsiye edebilirim. Ürün olarak dayanıklı ve uzun soluklu kullanabilmenizin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanında servisi olması da ayrı bir avantaj olarak karşınıza çıkıyor.
elici-gws-750-taslama-makinesi-l-boxx-tasima-canta.gif

Piyasa değeri 590 tl ile 800 tl arasında bulabileceğiniz bir modeldir. Şu sıralar dikkatimizi çeken set olarak satışa sunuluyor olması oldu. GBH 2-26 DRE yanında GWS 750 avuç içi taşlama makinası ve dayanıklı L-Boxx taşıma çantası ile satışa sunuluyor. Ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz Bosch kırıcı delici linkine bakabilirsiniz. Umarım sizin için faydalı bir tavsiye olmuştur. Kolay gelsin.
 
Sadece elektrik değil, inşaat işinde bile kullanılabilecek çok dayanıklı bir makina bosch 2-26 DRE. Ben küçük ve büyük banyodaki bütün duvar ve yer fayanslarını bununla söktüm. Mutfak tabanındaki fayansları da gene bununla söktüm. Sorunsuz işin altından kalktı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst