Kömür siparişinde marka önemlimi ?

Ambitious

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
190
Puanları
1
Arkadaşlar , yedek parça temini için dc motorumuzun etiket değerlerini ve kömürün boyutlarını vedim ama adam yinede benden örnek istiyor . Neymiş kimyasal değer alıp tam eşdeğerini vereceklermiş .Benim bildiğim etiket değerleri ve boyutlarla bu iş olur . Marka veya numune olmadan kömür alamazmıyım . Teşekkürler .
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Kömür siparişi verirken,fiziki ölçülerle birlikte,teknik özelliklerini de belirtmek zorundasınız.
Teknik özelliklerini veremiyor iseniz,kullandğınız ve memnun olduğunuz kömülerden 1 adet
nümune vermek zorndasınız.Aksi takdirde,fiziki ölçüleri uygun olmakla beraber,teknik yön-
den uygun olmayan kömür gelir ve her yönden sıkıntı yaşarsınız.Ölçüleri aynı olmakla bera-
ber,yüzlerce teknik karakteristikli kömür olabilir.Kömür seçiminde,makinanın devir sayısı,
kollektör çapı /sayısı,bağlanacağı yer ( kollektör,bilezik, vs. ),ortam sıcaklığı vs. gibi özelliklerin de bilinmesi gereklidir.O nedenle,en kolayı,nümune ( sorunsuz çalışan ) vererek ve kaliteli kömür yaptığına inandığınız ( Elktrik kömürleri,Alfons Torres,Carbon lorren ,Sirma, vs. gibi ) firmalardan almanız en uygunudur.
 
Son düzenleme:
Komurlerin kalite numaralari vardir. Numaralandirma sistemi markadan markaya degisir. Bu numaralara internetten bakabilir icindeki bakir orani, maksimum yuzey hizi, cm^2 sinden gececek olan akim, direnci, sertligi, ... gibi bilgiler gorursunuz, ki kullanilacak olan motorun cinsi de cok onemlidir.
 
Arkadaşim Fahri beyin söylediklerine katıyorum biz carbone lorraıne olarak kömür fırca ürünlerinde fırma garantisi veri yoruz ......
 
arkadaslar kullanılacak kömürleri 24 saat yağın (30nmr.)bırakın.boylelikle normal kömürler bile daha uzun ömürlü olur.kollektörede zararı minumum düzeye iner
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst