herkese selamlar evime jeneratör bağlamak istiyorum monofaze olacak enversör şalter kullanarak bağlamayı düşünüyorum fakat şurada takıldım şebeke varken tüm alıcılar enerjili fakat jeneratör devrede iken bazı alıcılar çalışmayacak şekilde olacak jeneratör devredeki iken yükleri nasıl ayıracağım bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz birde şebekenin tekrar geldiğini anlamak için nasıl birşey düşünebilirim. teşekkür ederim
ıkı kontaklı 1/0/2 seçiçi şalter işinizi görur yeterli amperaja sahıp bulamazsanız aynı görevi 2 adet kontaktör ile de yapabılırsınız ..şebeke girişine bağlayacagınız
süreli bir sesli uyarıcı şebekenın tekrar geldiğini anlamanıza yardımcı olur
herkese selamlar evime jeneratör bağlamak istiyorum monofaze olacak enversör şalter kullanarak bağlamayı düşünüyorum fakat şurada takıldım şebeke varken tüm alıcılar enerjili fakat jeneratör devrede iken bazı alıcılar çalışmayacak şekilde olacak jeneratör devredeki iken yükleri nasıl ayıracağım bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz birde şebekenin tekrar geldiğini anlamak için nasıl birşey düşünebilirim. teşekkür ederim
Sigorta panosunda ilgili yüklerin sigortasını kapatın. Bu durumda o sigortaya bağlı ama çalışmasını istediğiniz yerler de calismayacaktir.
En makul çözüm çalışmasini istemediğiniz ürünleri kapatmak/fişini çekmek.