Jac marka ürünlerin güvenilirliği nedir?

namtech

Üye
Katılım
2 Ara 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
54
Arkadaşlar konuya çok uzağım ve yardıma ihtiyacım var.


öncelikle elimde çalışan bir sistem var. bu sistemde 4nm. 3 adet motor var. bu motorlar sürücüler ve pc yardımıyla sabit hareketler yapıyor.
Ben mevcut sistemi aynen değiştirmek zorundayım. Bunun için motorları sürücüleri kontrol kartlarını değiştirmeye razıyım. Hatta bir firma ile iletişimimde oldu (birkaç yıl önce).Bana jac marka sistemi önerdiler. Mpc3034, 32 in 32 out i/o card 4 nm motorlar ve sürücüler için bana yaklaşık 7000$ fiyat verdiler. Öncelikle aradan zaman geçtiği için vede konuya yabancı olduğum için
1 Jac marka ürünlerin güvenilirliği nedir?
2 Fiyatlar makulmüdür?
3 Alternatifler nelerdir?

Ayrıca mevcut yazılımda *.MOT uzantılı dosyalar mevcut ve anladığım kadarıyla bu dosyalarda motor hareketleri kayıtlı. Yalnız ben bu dosyaları açıp inceleyemedim. Notepad ile açtığımda anlamsız şekillerden oluşan bir sürü karakterler var. Benim bu MOT uzantılı dosyaları inceleyip hareket bilgilerini almam mümkünmü? Eğer mümkünse bunu hangi proğramla yapabilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Alacağınız ürünlerin, servisini ve satış sonrası desteğini önde tutun, bu bir servo motor uygulamasımı? Servo ise, başınız ağrısın istemiyorsanız SEW düşünebilirsiniz, sürücü ve motorda tabiri caizse şapka çıkartılır. Daha önemlisi, saha destekleri çok iyi....fiyat olarak, belki pahallı olabilir, endüstride geçici çözüm çözüm değildir....( Diğer ürüne ve tedarikçilerine haksızlık yapmak istemem, sadece bir vizyonu belirtmek istedim.)
 
Son düzenleme:
Seri imalatta çalışan ürünlerin mutlaka arıza durumunda yedeğini temin konusunda sıkıntı yaşamaman lazım,
 
Cevap yazan arkadaşlarımın ilgisine teşekkür ederim.
Fakat sorduklarımın hiçbirine henüz cevap alabilmiş değilim.
 
Sorularınıza kısaca ürünlerin temsilcisi olarak cevap vermek isterim. Jac markası motion control alanında uzmanlaşmış bir markadır. Biz hem ürün satışı olarak hem proje satış olarak bu ürünlerle hizmet vermekteyiz. Bu anlamda bizden teknik destek almak konusunda çok rahat olacağınızı bildirmek isterim. Ürünlerin güvenilirliği noktasında bizim güvenilir ifadesini çok rahat kullanmamızdan daha normal bir durum olamaz sanırım. Çünkü zaten bu ürünlere güvendiğimiz için satışını yapma kararı aldık. ikinci sorunuz fiyat ile ilgili olmuş. Bu konuda da çok rahat bir şekilde çok uygun fiyatlar verdiğimizi söyleyebilirim. Yalnız eğer fiyat alma işini bundan birkaç yıl önce yapmış iseniz bizden tekrar fiyat almanızı öneririm. üçüncü sorunuza cevap vermem sizinde takdir edeceğiniz gibi çok uygun olmayacaktır. Saygılar sunarım.

Sanpa Endüstriyel Otomasyon
 
Jac marka ürünler çok iyi MPC3034 ile 4 tane servo kontrol edebiliyorsun
2 eksende interpolasyon yapabiliyosun. C# , c++ , Visual basic.net , delphi ile
programlayabiliyosun.

Fiyat/performans oranı oldukça iyi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,243
Mesajlar
916,133
Kullanıcılar
450,051
Son üye
Rezly

Yeni konular

Geri
Üst