Inşaat projesi

workaholic

Üye
Katılım
11 Eyl 2022
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
24
Merhaba saygıdeğer ustalarım ve mühendislerim iç tesisat dersi alıyorum 5 katlı kazan dairesi olan en az 2+1 inşaat projesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim :)
NOT= hocamız biraz kıl
 
iç tesisat projesini üstüne çizecem dwg elektrik elektronik mühendisliği okuyorum :)
 
Merhaba, öncelikle hazıra konmamanızı ilerleyen mesleki hayatınızda size katı olarak döneceğini düşünerek söylüyorum, yine de dediğiniz gibi projeleri internette ufak bir araştırma yaparak onlarcasını bulabilirsin. Ama tavsiyem örnek olması amacıyla lejantları öğrenmek ve de kendine artı değer olarak alabilmen amacıyla çizmeni öneririm. Aşağıda zamanında bizlere kaynak olabilmesi için paylaşılan projeler ve dokümanlar var umarım sana da yardımı dokunur. Hazırlayan kişilerin emeklerine sağlık.
 

Ekli dosyalar

  • Apartman - Elektrik & PTT.dwg
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
  • 3-Ekim-Ders projesi-Ekim 2008.dwg
    2.3 MB · Görüntüleme: 10
  • IcTesisatProjeHazirlama.pdf
    2 MB · Görüntüleme: 8
  • 2-AG'de projelerin hazirlanmasi-09.pdf
    3.7 MB · Görüntüleme: 12
... mimari proje mi?
 
Kutu kutu odaları olan bir ev tasarla kendin. Bu ödev, amacı da öğrenme. Ortada bilgisiz güzel bir şey çıkarmak yerine çirkin öğrenmiş bir şey çıkarmak her zaman hocaların da seveceği bir şey. Burada bazıları gibi proje dilenmek yerine kendi oda oda tasarladığın evin kuvvetli/zayıf akımların rahatça çizebilirsin. Sonuçta sadece olay çizmek değil, hesap yapmak.
 
Arkadasimiz mimari proje istiyor. Üzerine iç tesisat projesini kendi çizecek. Yani hazıra konmak yok. Branşı üzerine projesini çizecek zaten.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,962
Son üye
Emrullah t

Yeni konular

Geri
Üst