Hisse tapulu zeytinliğe elektrik bağlatmak

tfincan

Üye
Katılım
9 Nis 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
35
merhaba,
İzmir Torbalı'da hisse tapulu zeytinlik arazisinde sadece kendi hissem için elektriğe başvurabilirmiyim ? her hissenin yeri tel örgüyle belirlenmiştir. tarımsal olarak kullanılacak, su motoru vs için.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Eğer tapuda sadece sizin isminiz yazıyorsa olur fakat araziyi kendi aranızda anlaşarak bölmüş fakat tapuda verasette ise verasetçilerin hepsinden noter onaylı kağıt almak gerekir.
 
Sn.Köstenceli nin dediği şekilde, belgeniz ile ilçe veya il tarım müdürlüklerinden tarımsal sulama belgesi almanız gerekiyor. Bu aşamada tarlanızda sıkıntı yaratacak özellikte bir baraka, ev bulunmaması iyi olur. Önce elektriği alın, sonra ev, baraka vs. istediğiniz gibi takılın.
 
sağolun , evet sadece benim adım yazıyor tapuda. dediğiniz şekilde deneyeyim.
 
Tarımsal sulama için elektrik istiyor iseniz kuyunuzun kazılmış ve tapulu olması gerekir çünkü bölgenizin elektrik dağıtım şirketine tarımsal sulama enerji müsaadesi için başvururken Dsi kurumundan kuyu kullanma belgesi (kuyu tapusu) gerekiyor.
 
Ortaklı tapularda abonelik içi aranızda muvafakatname imzalamanız gerekiyor bununla birlikte hissedarlarında isimlerinin olduğu bir belgeye (örneğin webtapu) ya ihtiyacınız var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst