HES Koruma Rölesi

hesap.1990

Üye
Katılım
30 Haz 2015
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar arkadaşlar. Çalışmış olduğum 1 MW hes'te koruma rölemiz yandı. Bu koruma rölesi yerine kolayca bulabileceğimiz bir koruma rölesi önerisi olan var mı.
Önceki rölede
- Akım(aşırı-düşük)
- Gerilim( düşük-yüksek)
- Frekans
- Ters Güç
- Reaktif Güç

bu korumalarda bir uyarı için kontak vardı birde trip için vardı.


Bu rölenin yenisi almak biraz sıkıntılı hem pahalı hem gelmesi 3 ayı buluyor.

Öneriler için şimdiden teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Simens,Schneider röleleri inceledinizmi ? O fonksiyonları yerine getirecek röleler tabiiki çok pahalı olacak.Aslında,işi bilen yöneticileriniz olsaydı,zamanında o yedeklemeyi
yapardı.Bulabilirseniz,ona şükredin.Böyle konularda,para pazarlığı olmayacağını da daha fazla zarar görmeden ! öğrenirler umarım.
 
Son düzenleme:
sorun pahalılıktan ziyade bulunamıyor olması. bize yukarıda saydıklarım gerekli simens ,schneider fazla fonksiyonları var şimdiki kullandıgımızdan çok daha pahalıya geliyor. işimize yaramayan şeyleri almakta istemiyoruz.
Öneriniz varsa link olarak atarsanız sevinirim.
 
Röleniz yandığına göre,takoz marka imiş.Vaktiniz yok ! Böyle işlerde ,çok fonksiyon daima tercih sebebi olmalı.Alternatörünüz of olduğunda,başınıza ne geleceğini düşünün !
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst