Hareket sensörlü armatür problemi

ayildiz

Üye
Katılım
18 Nis 2007
Mesajlar
177
Puanları
1
Yaş
39
Apartman cümle kapı girişlerine takılan Hareket sensörlü armatürlerin Rüzgarlı havalarda sürekli devrede kalmasının veya devreye girip çıkmasının sebepleri nelerdir veya nasıl önlenir.
İlgili arkadaşlara teşekür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
bu sensörler,ağaçların sallanmasından,yıldırım çakmasından,araba farlarından etkilenirler.Çare sensörün görüş alanını maskelemektir.
 
360 derece sensör yerine 180 derece sensör kullanabilirsin.360 sensörü maskelemen belki çözüm olmayabilir.kolay gelsin
 
arkadaşlar sensörler yanlış bilmiyorsam ısı değişimlerine göre çalışıyor.Sensör üzerindeki sens (hassasiyet)ayarını - ye getirirsek gereksiz algılamaların birazda olsa önüne geçebiliyoruz.Umarım yardımcı olur.
 
Sensörlü armatürtlerin üzerinde zaman ayarı ve aydınlık hassasiyet ayarı bulunmaktadır. B unun haricinde hassasiyeti arttırıcı yada azaltıcı yönde bir ayar yapılamamakta. Benim kullandığım armatürlerde bu şekilde idi.
 
Ayildiz arkadaşım haklısın.Son yıllarda çıkan sensörlü armatürlerde sens. ayarı bulunmamakta,fakat ayrı olan sensörlerde bu ayar var.Zannedersem firmalar artan rekabet nedeniyle maliyeti düşürmek gayesiyle olsa gerek bu ayarı kullanmıyorlar.Bu durumda yapacak birşey kalıyor; armatürü ayrı sensörü ayrı kullanmak.Ayrıca bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımını bekliyoruz.Artık sensörler ve sensörlü armatürler fiyatlarının düşmesi nedeniyle bol kullanılmaya başlanıldı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,763
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst