Hangi ANTİViRÜS programını kurmalıyım

hiç biri, en iyi antivirüs kullanıcının kendisidir, yukarıdakilerden en az üçünü zamanında denedim, ücretli olanları da denedim, gördüm ki ben o kastıran engelleyen programlardan daha iyiyim. ve konunun en önemli yerine gelelim, antivirüs programını hangi amaçla kullanmak istiyorsun?
1- makineme girmesinler çok önemli bilgilerim var. (makinene mutlaka açılış şifresi koy ve erişimi sınırla)
2- illegal sitelere giriyorum (adult,warez vs.)( güvenlikli tarayıcı kullan)
3- bankacılık işlemleri yapıyorum ( cep telefonunu kullan)
4- evimde çocuğum var zararlı sitelere istemeden de girmesin (denetim masasından kullanıcı ata ve haklarını sınırla girebileceği siteleri sen belirle)
5- başka ne için kullanmak istiyorsan lütfen yaz çözüm üretelim.
 
Virüs programında amaç, kullanıcının yükü hafifletecek ve o dalgınken bile dijital ortamda güvenlik açısından önünü arkasını toparlayacak işleri yapmaktır. Ücretsiz yazılımları tavsiye etmem. Arkadaşlarınızla beraber 3-4 yada 5 kişi ortak lisans alın onu kullanın, daha hesaplıya gelecektir. Öneri olarakta Kaspersky'ı tavsiye edebilirim. Kaspersky Total security alırsanız 3 cihaz tek lisansla gayet mantıklı ve hesaplı bir tercih olacaktır. Bilgisayar telefon tablet olarak 3 ayrı cihazı tek lisansla koruyabilir ve toplu alırsanız aynı şekilde arkadaşlarınızla tek lisansı çoklu cihaz olarak kullanabilirsiniz. Bazen dalgın olursunuz taktığınız bir flash bellek anılarınızı dijital ortamdan alır götürür gider sonra çok uğraşır kaç lisans parası ödemeye hazır olursunuz ama iş işten geçer arkadaşlar. Aynı yeni arabanın kaskosu gibi düşünün. Tedbirini al sonra tevekkül et.
 
Bilgisayarı yavaşlatır. Çünkü dosyaları tarar ve logları sahibine yollar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst