bence en iyi antivirüs ve trojen prg.

bulamadim

Üye
Katılım
25 Mar 2009
Mesajlar
9
Puanları
1
a-squared Free - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -
arkadaşlar bence en iyisi, uzun zamandır kullanıyorum. tavsiye ederim.

a-squared Free, virüsleri, truva atlarını, casus yazılımları, reklam araçlarını, internet solucanlarını, klavye kayıt tutucularını(keylogger), "rootkit"leri, numara çeviricileri(dialer) vs. bilinen hemen hemen tüp zararlı tiplerini tesbit edip temizlemeye yarayan ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır. Bu ücretsiz sürümünde eşzamanlı koruma ve otomatik güncelleme bulunmamaktadır. Yani tarama, temizleme ve güncellemel işlemlerini elle yapmanız gerekiyor.

Dünya çapında 4 milyon kullanıcı bilgisayarını kötü niyetli yazılımlardan temizleyebilmek için a-squared Free yazılımına güvenmektedir. Yazılımın kullanımı olağanüstü kolaydır ve tamamen ücretsiz güncellenmektedir.

a-squared Free yazılımı sabit diskinizin her köşesini kötü niyetli yazılımlar için tarayabilmektedir. Tespit ettiği zararlıları sisteminize zarar vermeden temizleyerek sistem performansının hızlanmasını sağlamaktadır. Acil durumlar için zararlı bulduğu dosyaları karantinaya alabilen yazılım bu sayede olası tehlikelerin de önüne geçebilmektedir. En iyi korumayı sağlayabilmek için yazılım kendisini günlük güncellemektedir. Maalesef yazılımın kendiliğinden güncellenebilme özelliği bulunmamaktadır. Bilgisayarınızda tarama yapmadan önce güncelleme yapmanız yazılımdan alacağınız verimi arttıracaktır.

a-squared Free yazılımı olağanüstü kolay kullanımı ile her seviyeden bilgisayar kullanıcısına hitabetmektedir. İster uzman, ister başlangıç düzeyde bir kullanıcı olun yazılımı kullanmakta sıkıntı çekmeyeceksiniz. Lakin unutulmaması gereken durum a-squared Free yazılımının gerçek zamanlı koruma, kendiliğinden güncelleme gibi özellikleri bünyesinde barındırmadığıdır. Bu ve diğer gelişmiş özellikleri barındıran ücretli sürümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Yazılım geniş bir veritabanına sahiptir ve bu veritabanı ile neredeyse tüm zararlı türlerini tespit edip silebilmektedir. Son olarak yazılımın sistemizinde tarama yapabileceğiniz, ücretsiz, kolay kullanımlı, Vista destekli ve çok başarılı bu güvenlik aracı olduğu söylenebilir.
 
ben 5 yıldır nod32 eset kullanıyorum allaha cok şukur hıc bır zararını gormedıdm tavsıye ederım..
 
nod32 bende çok yerde karşılaştım ama benim hiç bir zaman hoşuma gitmedi. pc yi çok kasıyor bence. uzun zamandır avast vardı benim en büyük yardımcım oda tadını kaçırdı. :D
 
Kaspersky da cok guzel bı program.. bılgısayr buyuk olcude yawaslıyor.kullanıcı notu olarak 8 werıyorum
 
Sıralama oalrak gitmem gerekirse :)
1-) Eset Nod32
2-) Eset Smart Security
3-) Kaspersky Antivirüs
4-) F-Prot
5-) F-Secure... Neredeyse kullanmadığım av kalmadı ama bence sıralama bu :)
 
1-Avast Pro
2-Spyware Terminator
3-Ad-Aware Pro

Bunlarla silemiyeceğiniz virüs yok.Spyware terminatörün en sewdiğim yanı virus database ile birlikte inmesi bu sayede sistemdeki virüs olayı anlayana kadar silmiş oluyorsunuz:)
 
Antivirüs sıralamasında;
1.Kaspersky internet securty 2009
2 Avast pro 2009 yada FSecure
3 AWG
4 Symantec Client Securty
5 ve diğerleri

şeklindedir benim sıralamam.

NOT: Malesefki nod32 nin şimdiye kadar bir işe yaradığına şahit olmadım
 
nod32 yi 7 yıldır kullanırım hakkını vermem gerekir anlık taramda çok etkili tavsiye ederim
 
Nod 32 nin bilgisayarı kastını bana kimse ispatyamaz 6 yıldır kullanıyorum 10 numara program
 

Forum istatistikleri

Konular
128,174
Mesajlar
915,637
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst