Haikon marka

koyluyum

Üye
Katılım
15 Ara 2016
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
43
Selam ustalar. Benim bi sorum olcaktı elimde bir tane Haikon marka model : ds-2cc52a1p-avpr2 olan bir kamera var . bağlatıları 4 tane kablo çıkışı var . iki tanesi (+ - ) besleme sanırım diğer ikisi görüntü bağlantısı. Her hangi bir başka bi çıkış kablosu yok kopma felanda yok. bunu dvr cihazına nasıl bağlayabilirim.
Resimde görülen kameranın bire bir aynı görünüşü. Çok araştıma yaptım 6 çıkış oluyomuş yanlız bendeki kamerada sadece 4 çıkış var. Yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

  • images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    7.5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba elinizdeki güvenlik kamerası 700 tvl analog bir kamera. Ses özelliği olmadığı için 4 kablo var. 4 kablonun 2 si besleme dc 12 volt 2 si de görüntüdür. Bu kamerayı analog bir dvr kayıt cihazına bağlayabilirsiniz. Hazır bnc konnektör soketi alarak bağlantısı yapılabilir.
 
Zaten başkada çıkış olmaz ses yoksa geenelde analog kameralarda besleme ve görüntü uçları olur. BNC konnectörü yoksa Kırmızı Artı Siyah Eksi diğer kablolarda dgörüntü ucu olur renklerini bilmediğim için BNC bağlantısını yazamadım başkada birşey yok.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst