Haberleşme protokolleri

Bu işi en iyi yapanlardan biri ECHELON firması sitesine gir incele derim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Arkadaşlar Bana lon anlatın desem neyi öğrenmek istiyorsun diyeceksiniz. Yeni işimde bina otomasyonu devreye alma ekibinde çalışıyorum. Lon haberleşme hattı üzerinde uygulamala dahi yapıyorum. fakat bu protokolün özelliğini bilmiyorum. Lon haberleşme protokolü hakkında bilgi, kaynak varsa elinizde [email protected] adresine postalamanızı rica ediyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba Arkadaslar !!!

Aynı arkadas ile hemen hemen aynı durumdayım ve acil dokumana ihtiyacım var. Elinde bulunanlar [email protected] a e-posta atabilirler ise cok sevinirim...

Saygılarımla....
 
Merhaba,arkadaşlar.Benim modbus haberleme ve canopen haberleşme protokolleriyle ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.Vinç sektöründe çalışmaktayım.Yapmak istediğim PLC M340 ile WCS2-GT09 okuma kafasını(Vincin konum bilgisini verir.) haberleştirmek.Burada Modbus haberleşme mi canopen haberleşme mi daha kolay ve kullanışlı olur.Konuya çok yeniyim.O yüzden bu haberleşme protokolleri ile ilgili,nasıl yapıldığı,nasıl veri akışı sağlandığı gibi bilgilere ihtiyacım var.Sadece modbus ve canopen protollerinin nasıl veri akışını sağladığını kabaca anlamak ilk adım içi yeterli diye düşüüyorum.M340 Plc'de nasıl yapıldığı konusu benim için şu an 2.planda.Yukarıdaki yazışmaları okuduktan sonra bana yardım edebileceğinizi düşünerek buraya yazdım.Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba,arkadaşlar.Benim modbus haberleme ve canopen haberleşme protokolleriyle ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.Vinç sektöründe çalışmaktayım.Yapmak istediğim PLC M340 ile WCS2-GT09 okuma kafasını(Vincin konum bilgisini verir.) haberleştirmek.Burada Modbus haberleşme mi canopen haberleşme mi daha kolay ve kullanışlı olur.Konuya çok yeniyim.O yüzden bu haberleşme protokolleri ile ilgili,nasıl yapıldığı,nasıl veri akışı sağlandığı gibi bilgilere ihtiyacım var.Sadece modbus ve canopen protollerinin nasıl veri akışını sağladığını kabaca anlamak ilk adım içi yeterli diye düşüüyorum.M340 Plc'de nasıl yapıldığı konusu benim için şu an 2.planda.Yukarıdaki yazışmaları okuduktan sonra bana yardım edebileceğinizi düşünerek buraya yazdım.Şimdiden teşekkürler...
 
Arkadaşlar lonworks protokolü hakkında bilgiye ihtiyacım var.. Yeni işyerimde bina otomasyonu ile ilgili bölüme geçtim.. Yardımlarınızı bekliyorum..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst